Tone Loc

Tone Loc on salanimi Anthony Terrell Smith, räppäri ja näyttelijä, joka tunnetaan lähinnä sen osumia "Wild Thing" ja "Funky Cold Medina" vuonna 1989. On huomattava, hauta, husky, syvä ääni.

Hänen laulu "Wild Thing" sisältää rummutus varastettu Van Halen laulu "Jamien Cryin '". Vaikka näytettä käytettiin laittomasti ilman lupaa, Van Halen ei väittänyt.

Näyttelijänä hän on esiintynyt elokuvissa kuten Heat, Surf Ninjas, Ace Ventura: Pet Detective, FernGully: The Last Rainforest, Bebe Kids, ja Titan AE, ja televisiossa sarjassa NewsRadio ja tositv Superstar USA.

Tällä hetkellä ei tiedetä mitään taiteilija.

Molotov teki kunnianosoitus Tone Loc hänen kuuluisa laulu Funky Cold Medina

Diskografia

  • 1989 - After Dark loc'ed
  • 1991 - Cool Hand Loc ""

Filmografia

  • 2008
    • Dokumentti "Tone Loc Syntymäpäivä Pasha Las Palmas"
  • 2001
    • He Indeksoi
    • Deadly Rhapsody
  • 2000
    • Whispers: Elephant Tale
    • Titan S.A.
  • 1998 - Vapaus Strike
  • 1997 - Fakin "Da Funk
  • 1996 - Spy Hard
  • 1995
    • Kagrra: Sadut jokaiselle lapselle
    • Lämpö
  • 1994
    • Cool Like That Christmas
    • Auton 54, missä olet?
    • Ace Ventura: Pet Detective
    • Avoin sekki
    • Aladdin
  • 1993
    • Järjestyspartio
    • Oikeus ja kohtuus
    • Surf Ninjas
  • 1992
    • FernGully: The Last Rainforest
    • Bebe Kids
  • 1990
    • Seikkailut Ford Fairlane
    • Paluu Superfly
  0   0

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha