Tamandua tetradactyla

Amazon Melero tai karhu muurahaiskarhu on eräänlainen Tamandua Etelä-Amerikassa. Se on yksinäinen eläin, monet elinympäristöjä metsien ja kuivilla savannia. Se ruokkii muurahaisia, termiittejä ja mehiläiset. Se on vahva kynnet käytetään rikkoa hyönteisten pesiä tai puolustaa.

Jakelu

Tamandua tetradactyla löytyy merenpinnasta 2000 m, jaetaan Etelä-Amerikassa Kolumbiasta, Venezuelasta ja Trinidad, että Pohjois-Argentiinassa ja Uruguayssa.

Elinympäristö

Elää märkä ja kuiva metsien, trooppiset metsät, savannas ja metsät. Kuin olisi lähellä purot ja joet, erityisesti jossa viiniköynnöksiä ja päällyskasveina runsaasti.

Morfologia ja käyttäytyminen

Pään ja kehon alue 5-9 dm ja häntä on 4-6 dm. Yksittäiset ja maantieteelliset erot havaittiin muurahaiskarhu on tehnyt vaikeus taksonominen kuvaus. Kaakkois yksilöt ovat "runsaasti likaantuneet" musta jälkiä takaisin häntä; laajin täplät ovat lähellä takaisin. Muualle elimistöön voi olla beige tai ruskea. Pohjois-Brasiliassa ja Venezuelassa länteen Andeilla ovat beige, ruskea tai musta, tai hyvin kevyesti petsattu. Bears on neljä piikkiä meleros käsissään ja viisi takaosa. Välttää pistely hänen kämmenet teräviä nauloja, kävellä takaisin kätensä. Pohja ja lopussa prehensile häntä ovat karvattomia. Runko on pitkä ja kaareva aukko ei ole suurempi kuin halkaisija kynä, jossa kieli on protrusa.

Naaraat ovat polyestrous muurahaiskarhu; yleensä raskaana kesällä. Raskaus vaihtelee 130-150 päivää ja yksi keväällä syntynyt. Syntymähetkellä nuori karhu ei muista hänen vanhempansa; ihonsa vaihtelee valkoisesta mustaan. Todetaan takaisin hänen äitinsä aikaa ja on talletettuina sivuliike, kun hänen äitinsä rehuihin. Hänen elämänsä vankeudessa voi nousta 9 vuotta ja 6 kuukautta.

Muurahaiskarhu on pääasiassa yöllisiä, mutta silloin tällöin aktiivinen päivä. On tavallista, että se niiden pesä päivän aikana ontto puiden tai luolissa muiden eläinten. Ne ovat yksinäinen. Voit ottaa yhteyttä kun etsit lämmön ja päästää Epämiellyttävä haju anaali rauhanen.

On myrmecophagy, eli syöminen muurahaisia ​​ja termiittejä, joka etsii sen haju. Älä syö muurahaisia ​​suojataan antifeedants: puolustus voimakkaita kemikaaleja, kuten Ecitoninae ja levy kuljetin. Meleros karhuja, kuten nimensä, kuten hunaja ja mehiläiset lisäksi täydentää sitä hedelmiä ja lihaa. Ne kiinnittävät saaliinsa käyttäen erittäin vahva kynnet murtaa pesiä ja ottaa ne hänen pitkänomainen kielen.

Suojelun taso

Muurahaiskarhu Brasilian kaakkoisosassa on lueteltu CITESin liitteeseen II. Ne ovat tärkeä regressio väestöstä. Ne tapetaan metsästäjien koirineen. Joskus ne ovat metsästystä paksu jänteet niiden hännät.

  0   0
Edellinen artikkeli Ansel Elgort
Seuraava artikkeli Juan de Courbes

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha