Steve Coulter

Steve Coulter on amerikkalainen näyttelijä ja tuottaja, joka debytoi vuonna 1991 elokuva Vaimo, äiti ja murhaaja. Vastikään hän näytteli elokuvissa James Wan: Kirottu ja Insidious: Chapter 2.

Filmografia

  • 2013: Hyvästi All That
  • 2012: Anchorman 2: The Legend of Ron Burgundy
  • 2013-2014: Banshee - Elijah Bowman
  • 2013: Insidious: Chapter 2 - Carl
  • 2013: Kirottu - Isä Gordon
  • 2013: A.C.O.D. - Charles
  • 2012: Flight
  • 2012: Kun - Doctor
  • 2012: Coma - Tohtori Cartwright
  • 2012: Odd Life of Timothy Green - Charlie Frohn
  • 2012: Mitä odottaa, kun odotat
  • 2012: Firelight
  • 2012: Hunger Games
  • 2012: Jayne Mansfield Car
  • 2011: Näkökenttä - Cornelius
  • 2010: Detroit 187
  • 2009: Meet Browns
  • 2009: Ihmiset vastaan. Leo Frank - Hugh Dorsey
  • 2007-2009: House of Payne - Jim
  • 2008: Army Wives
  • 2007: Mr. Brooks - Roger
  • 2007: Isän Little Girls - Ovimies
  • 2006: Prison Break - Etsivä
  • 2006: Broken Bridges - Johnny
  • 2006: The Last Adam - Steve
  • 2006: Madea perhe Reunion
  • 2005: Warm Springs - Dr. Bissell
  • 2005: One Tree Hill
  • 2001: Dawson Creek - Miesten
  • 2001: Boikotti
  • 2000: Fugitives
  • 1999: Chill Factor
  • 1999: hinta särkynyt sydän - Davis
  • 1998: Aloita
  • 1998: Tempest - Lewis
  • 1997: Se ei ole täydellinen rikos ... tai ehkä kyllä? - Tietäjä
  • 1996: Time to Kill - Ku Klux Klanin jäsen
  • 1996: Eddie - Reporter
  • 1996: Andersonville - vanha vanki nro 1
  • 1994: Heat of the Night - Dennis Cantrell
  • 1992 Time konfliktit - Virallinen
  • 1992: murhasta Mind - Ensihoito
  • 1991: Vaimo, äiti ja murhanhimoinen - Dr. Seldes
  0   0
Edellinen artikkeli Neljäs taistelu Brega
Seuraava artikkeli Kriittisyysonnettomuuden

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha