Ruskouunilintu

Synkkä verkko on eräänlainen varpuslintu vuonna phylloscopidae asuva perhe Itä-Aasiassa.

Kuvaus

Se on kooltaan ja muodoltaan samanlainen kuin yhteisen lentää, joiden keskimääräinen pituus on välillä 12 ja 12,5 cm. Sen yläosat ovat harmaa-ruskea väri ilman viljaa ja alemman ovat vaaleita. Se esittelee havaittava luettelo vaalea otsa ja hieman tummempi kuin muu kasvojen silmän luettelosta. Sen nokka on ohut, viittasi yläleuan ja vaalea harmaa pohja. Molemmat sukupuolet näyttävät samanlaisilta, mutta nuoruusvaiheet on pohjat vihreän sävyjä.

Jakelu ja elinympäristö

Se on pitkän matkan muuttolintu, joka pesii Siperiassa, Mongoliassa, Pohjois-Korea, Kiina ja sisällä itäpään Kazakstanin; ja kulkee etelään talveksi Kaakkois-Aasiassa, Etelä-Kiinan ja itään Intian niemimaalla. Se yleensä näkyy vaeltelu Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Sen luonnollinen elinympäristö on avoin pensaikkoa ja kosteat niityt, yleensä lähellä vesistöjen kuten suot ja joet, vaikka talvet lowland viidakoissa ja mangrovemetsät.

Käyttäytyminen

Ne ovat pääasiassa insectivores, mutta voi täydentää ruokavaliota pieniä määriä kasviaineiston kuten marjoja. Se pesii alhainen pensaat, ja yleensä laittaa 5-6 munaa.

  0   0
Edellinen artikkeli Xunantunich
Seuraava artikkeli Burning Patience

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha