R. Lee Ermey

Ronald Lee Ermey on pora kersantti Yhdysvaltain merijalkaväen eläkkeellä ja näyttelijä.

Hän opiskeli draamaa yliopistossa Manilla jälkeen Vietnamin sodan. Lähes kaikki merkit hän pelaa ovat sotilas- tai autoritaarisen lukuja. Ikimuistoisin hänen esityksiä on epäilemättä tykistö kersantti Hartman, päävalmentaja Full Metal Jacket, Stanley Kubrick. Tällä hetkellä hän esittelee ohjelman historiaa, aseita ja puolustustarvikkeita kutsutaan Mail Call History Channel.

17 toukokuu 2002 hänet ylennettiin kersantti ensimmäiseksi kunniajäseneksi muodossa sitten komentaja Marine Corps James L. Jones, hänestä tuli ensimmäinen eläkkeellä Marine Corps historia on edistettävä jäsen.

Elämäkerta

Syntynyt vuonna Emporia, Ermey pidätettiin useita kertoja nuoruutensa ja liittyi Marine Corps vuonna 1961, kun tuomari antoi hänelle valinnan armeijaan tai vankilaan.

Hän vietti kaksi vuotta pora kersantti koulutuskeskus Marine rekrytoi San Diego, Kalifornia, 1965-1967.

Vuonna 1968 hän toimi 14 kuukautta Vietnamissa; sitten hän toimi kahdesti Okinawan saarelle, jonka aikana hän saavutti listalla kersantti ryhmänjohtaja. Hän kotiutettiin lääketieteellisin perustein vuonna 1972 seurauksena useiden vammojen aikana hänen kaksi pysyy Okinawa.

Ermey myöntää, että hänellä on vielä painajaisia ​​vuoksi kokemuksistaan ​​torjumiseksi ja jotka saadaan traumaperäisen stressin oireyhtymä.

Hänen ensimmäinen roolinsa oli pora kersantti elokuvassa Boys Company C sai roolin opiskellessaan toimii yliopistossa Manilla. Hänen toinen rooli oli helikopterin lentäjä Apocalypse Now, Francis Ford Coppola. Lisäksi toimii ohjaajana elokuva, oli myös tekninen neuvonantaja sotilasasioissa elokuva.

Sen jälkeen teki pieniä rooleja vuoteen 1987 saakka, jolloin hänet palkattiin johtaja Stanley Kubrick ja opettaa näyttelijä, joka soitti periaatteessa Sergeant Hartman Full Metal Jacket. Kun Kubrick oli testi, jossa Ermey, kun taas opastaa näyttelijä ", sanoi viidentoista minuutin rivouksia pysähtymättä toista kertaa saman sanan" päätti antaa hänelle paperia ja jopa voit kirjoittaa osa vuoropuhelua ja improvisoida aikana kuvaamisen . Pian sen jälkeen Kubrick julisti Ermey oli yksi parhaista ihmisistä, hän oli työskennellyt, ja hän oli tarvitsi vain tehdä kaksi tai kolme toistoa kunkin kohtauksen. Hänen suorituskyky wowed kriitikot ja Ermey oli ehdolla Golden Globe kuten Paras miessivuosa. Vuosia myöhemmin hän soitti toinen pora kersantti pilottijaksossa Space: Above and Beyond, hyvin samankaltainen rooli Full Metal Jacket.

Sittemmin hän on esiintynyt yli kuusikymmentä elokuvissa, kuten Mississippi Burning, Se7en, Leaving Las Vegas ja remakes Willard ja Texas Chainsaw Massacre.

Ermey on myös lainannut äänensä elokuvissa kuten Toy Story ja Toy Story 2, sekä useita videopelejä, kuten Fallout Tactics: Brotherhood of Steel ja on käyty kuten osoittaa kuten The Simpsons ja Family Guy.

Luvussa "isän poika" ja tv-sarja Dr House Päivämäärä isä House, myös armeijan fiktio, jonka House on huono suhde, ja episodi "Vanhat" alkaen "Tuho" soittaa Concierge isä.

Mail Soita parhaillaan esittelee ohjelman History Channel, ohjelma historiasta ja varustaminen Yhdysvaltain armeijan jossa 30 minuuttia vastata yleisön kysymyksiin, joka on ikään kuin hän olisi pora kersantti ja Hän rekrytoi heitä, ja jopa tehdä aseita ampumalla mielenosoituksia vesimelonit, jotka ovat niiden luonnollinen vihollinen, ja vastaan ​​maalipurkit.

Filmografia

  • 1978: Boys Company C, tai Boys Company C, Sidney J. Furie
  • 1987: Full Metal Jacket tai syntynyt tappamaan, tai Full Metal Jacket, Stanley Kubrick.
  • 1988: Mississippi Burning, tai Mississippi Burning Alan Parker.
  • 1989: Final Assault on Firebase Gloria, tai Piiritys Firebase Gloria, Brian Trenchard-Smith.
  • 1990: Vaaralliset yö, tai olen vaarallinen Tänä iltana, Tobe Hooper.
  • 1990: 83 tuntia aamunkoittoon asti, tai 83 tunnin Til Dawn, Donald Wrye.
  • 1990: crack Juan Piquerin Simón.
  • 1991: Operaatio lelusotilaita, tai Toy Soldiers, Daniel Petrie Jr
  • 1993: Linda, hullu ja vaarallinen, tai Hexed, Alan Spencer.
  • 1993: Sommersby, Jon Amiel.
  • 1993: Body Snatchers, tai Body Snatchers Abel Ferrara.
  • 1994: Vuonna Ground vaarallinen, tai "[On Deadly Ground Steven Seagal.
  • 1994: Rakkaus on ase, tai Rakkaus on Gun, David Hartwell.
  • 1994: Naked Gun 33 1/3: Viimeinen loukkaus tai Naked Gun 33 1/3: Viimeinen loukkaus, Peter Segal.
  • 1995: Toy Story, John Lasseter.
  • 1995: Murder in ensimmäinen, tai Murder in ensimmäinen, Marc Rocco.
  • 1995: Seitsemän tai Se7en David Fincher.
  • 1995: Death Penalty, tai Dead Man Walking Tim Robbins.
  • 1996: Frighteners Peter Jackson.
  • 1997: lähetetty, tai Sender, Richard Pepin.
  • 1997: Kidnapping, tai Switchback, Jeb Stuart.
  • 1997: Cracker, Stephen Cragg.
  • 1997: kuolleet ei tanssi tai Dead Men Can not Dance, Steve Anderson.
  • 1997: Armed teho, tai joukkotuhoaseiden häiriötekijä, Stephen Surjik.
  • 1997 Prefontaine, Steve James.
  • 1998: vaarallinen, tai Gunshy, Jeff Celentano tyyppi.
  • 1998: hinta lain, tai tiedät nimeni, John Kent Harrison.
  • 1999: Avalanche, tai Avalanche, Steve Kroschel.
  • 1999: pirun huoneisto, tai taloyhtiön, Tobe Hooper.
  • 2000: Rajalla, tai Borderline, Michael Oblowitz.
  • 2000: teini unet, tai hyppypistoja osat, Tamra Davis.
  • 2000: Piilotettu Horrors, ja kaaos tekijä, Terry Cunningham.
  • 2001: Kolme Piru naiseksi, tai Piru naiseksi, Dennis Dugan.
  • 2001: Megiddo: The Omega Code 2, Brian Trenchard-Smith.
  • 2001: Taking Sides, István Szabó.
  • 2002: Run Ronnie Run! Tai Run Ronnie Run!, Troy Miller.
  • 2003: Willard Glen Morgan.
  • 2003: Texas Chainsaw Massacre tai Texas Chainsaw Massacre Marcus Nispel.
  • 2005: mies talossa, tai mies talossa, Stephen Herek.
  • 2006: Texas Chainsaw Massacre: The Beginning, tai Texas Chainsaw Massacre: The Beginning of Jonathan Liebesman.
  • 2012: katsella, kuten Manfred Salisbury.

Nauttia fanit on julkaissut useita "motivoiva lukuja" noin 30 cm itseään pukeutunut pora kersantti; että nappia painamalla selässään huutaa Samanlaisia ​​lauseita että hän käyttää Full Metal Jacket.

  0   0
Edellinen artikkeli Rioconejos
Seuraava artikkeli Edith Esther Frutos

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha