Penelope Ann Miller

Penelope Ann Miller on amerikkalainen näyttelijä. Korostaa ja kriitikoiden ylistämä ja huomattava pelaa elokuvia pitkän uransa. Hän on esiintynyt suuri elokuva kuten Marlon Brando, Robert De Niro ja Al Pacino. Hän on ollut ehdolla Tony, Golden Globe ja Screen Actors Guild-palkinnon roolistaan ​​Artist nauha.

Elämäkerta

Perhe

Hänen isänsä on kirjailija ja johtaja Mark Miller, joka muistetaan hänen rooli "Isä" sarjassa 60 "Älä syö koiranputkea" ja on myös kirjoittanut Walk in the Clouds. Hänen äitinsä, Beatrice Miller on jooga opettaja, joka toimii voittoa laitos ja jotka olivat aiemmin työskennellyt toimittajana lehden "Life" ja toimittajana "Harperin Bazaar". Penelope on kaksi sisarta: Marissa, joka on myös näyttelijä ja Savannah, joka on sosiaalityöntekijä ja edustaja Arbonne ihonhoitotuotteissa.

Käytössä 09 joulukuu 1994 hän meni naimisiin kanadalainen näyttelijä Will Arnett, joka on kuusi vuotta hänen nuorempi, mutta he erosivat lähes välittömästi 18. tammikuuta seuraavana vuonna.

28 toukokuu 2000 hän meni naimisiin John Patrick Huggins. Iässä 36 synnytti hänen ensimmäinen tyttärensä Eloisa 10. joulukuuta 2000. Lähes yhdeksän vuoden kuluttua 23 maaliskuu 2009 oli heidän toinen tytär Maria Adela, vuotiaana 45. 11 vuoden avioliitto Huggins eronnut 14 toukokuu 2012.

Rotu

Teatteri

Miller opiskeli ja valmistui lukiosta Los Angeles ja muutti New Yorkiin 18 vuoden iässä. Hän opiskeli draamaa HB Studio Greenwich Villagessa New Yorkissa. Epäilemättä hänen ensimmäinen menestys teatteri oli työssä Misadventures viattoman rekrytoida Neil Simon vuonna 1985. Vuonna 1988 hän näytteli "Our Town" jakaminen krediittiä Eric Stoltz ja Spalding Gray, hänen suorituskyky ansainnut hänelle Tony-ehdokkuuden . Lopulta hän jätti teatteri ja otti elokuvissa ja televisiossa.

Elokuvat

Elokuva alkoi Misadventures viattoman rekrytoi, joka toistaa rooli hän pelasi samassa pelaa päähenkilö Matthew Broderick, Elokuvan ohjasi Mike Nichols ja esillä esiintymisiä Christopher Walken ja Casey Siemaszko. Myöhemmin hän työskenteli lipputulot menestys Chris Columbus, Adventures in Myymälät oli pääosissa Elisabeth Shue, vuonna 1987. Silloin hän oli toiminut vain tukemisessa roolit.

Vasta 1990, kun se alkaa tähti elokuvia kuuluisin toimijoiden hetki. Ensimmäinen Rookie vieressä Marlon Brando ja uudelleen Matthew Broderick; sitten Awakenings, joka ylisti kriitikot, Robert De Niro ja Robin Williams; Lastentarhan kyttä ja lopulta se sijoittui yksi top 10 bruttoutusmenettelyksi elokuvaa kyseisen vuoden ja joka toimi Arnold Schwarzenegger, Pamela Reed, Linda Hunt, Richard Tyson, Carroll Baker ja Cathy Moriarty.

Vuonna 1992 hän osallistui nauha Richard Attenborough Chaplin, elämäkerta kuuluisan koomikko mykkäelokuva Charles Chaplin, joka oli soitti Robert Downey Jr. Seuraavana vuonna hän työskenteli Al Pacino Brian De Palman, Carlito tie että velkoja teki Golden Globe-ehdokkuuden parhaan naissivuosan.

Vuonna 2001 hän esiintyi jymymenestys Web oli pääosissa Morgan Freeman ja Monica Potter. Hänen uransa laski ja esiintynyt elokuvissa kuten Distracted ja Millionaire, jossa Chevy Chase ja Armand Assante; ja Messengers rinnalla Dylan McDermott ja Kristen Stewart.

2010-luvulla uransa menestys, palaten jälleen esiinny elokuvassa Rob Reiner, minun ensimmäinen rakkaus uudelleen ja antanut hänelle saada tunnustusta palkittu ranskalainen elokuva Artist voitti viisi Oscaria ja monia muita palkintoja muissa maissa . Täällä hän oli mukana näytteli James Cromwell, John Goodman ja Malcolm McDowell.

Televisio

Ennen pääomasijoitukset osaksi elokuva hän on toiminut joissakin televisiosarjoissa tunnustettu 80s. 1985 oli hänen ensimmäinen esiintymisensä episodi "Tales from the Darkside" sarjassa. Myös apareción Miami Vice ja perhesiteet. Aikana hänen vuoden lasku elokuva hän esiintyi joissakin tv-elokuvia leikataan terrorin "Witch Hunt" ja "jäänne". Muita merkittäviä tv-esiintymisiä olivat "Rocky Marciano", "All American Girl: Mary Kay Letorneau Story", jossa hän näytteli opettaja, joka vangittiin yllä suhteita teini opiskelija ja "Thanksgiving Family Reunion". Hän työskenteli myös "Missing" -sarja.

Filmografia

  • 2011: The Artist
  • 2010: Ensimmäinen rakkaus
  • 2007: The Messengers
  • 2006: Distracted ja Millionaire
  • 2003: Thanksgiving Family Reunion
  • 2001: Seitti
  • 2000: All American Girl: Mary Kay Letorneau Story
  • 1999: Rocky Marciano
  • 1997: muutos parit
  • 1997: Relic
  • 1997: The Last Don
  • 1994: Witch Hunt
  • 1994: Shadow
  • 1993: Trapped hänen viimeisen
  • 1992: Chaplin
  • 1992: Lopuksi, olen syyllinen
  • 1992: vuosi Comet
  • 1991: Kun rahaa toisten
  • 1990: Awakenings
  • 1990: Kindergarten Cop
  • 1990: Cuasicops
  • 1990: Rookie
  • 1989: Deadly Shooting
  • 1988: Big Top Pee-Wee
  • 1988: Beyond kunnianhimo
  • 1987: Adventures in Babysitting / yö kaupungin
  • 1987: Misadventures viattoman rekrytoi

Palkinnot ja Ehdokkaaksi

  • Saturnus Palkinnot
  • Chicago Film Critics Association
  • DVD Exclusive Palkinnot
  • Golden Globe
  0   0
Edellinen artikkeli Ibon Zugasti
Seuraava artikkeli Manuel M. Prieto

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha