Nuori Knives

Nuori Knives, Young Knives tyylitelty, on indie rockia ja post-punk elpyminen muodostuu vuonna 1998 kaupungin Leicestershire, Englannissa. bändin nimi alkunsa väärinkäsityksestä Young Knaves, joka löysi bändi kun ne lukee kirjaa ja teki amalgación se antaa nimi. Ne ovat yksinkertaisesti tunnettu ja menestyksekkäin bändin kuten "Love my Name", "Human Again", "häntä koipien", "Viikonloput ja Bleakdays", "Terra Firma" ja "Up All Night".

Jäsenet

Nykyinen koulutus

  • Henry Dartnall - laulu, kitara
  • Thomas "House of Lords" Dartnall - taustalaulu laulaja, basso
  • Oliver Askew - rummut, laulu tuki

Diskografia

Studioalbumia

  • 2002: ... Are Dead
  • 2006: Voices of Animals ja miesten
  • 2008: runsaus
  • 2011: Koristeet Alkaen Silver Arcade
  • 2013: Sick Octave

EP: n

  • 2003: Rollerskater
  • 2005: Junky Musiikki sydämeni lyömään
  • 2013: Voi Happiness

Kokoelmat

  • 2006: Split EP
  • 2006: transgressiivistä Singles Collection: Volume 1
  • 2006: Playlist - syyskuu 2006
  • 2006: NME Presents: itsenäinen ajattelu transgressiivistä Records
  • 2007: Insound & amp; Le Tigre Present: Pushing Tuote 9 - Kevät 2007
  • 2007: Shiftydisco 10
  • 2007: Made in Britain 2007
  • 2007: ... Ja jotkut ovat kuolleet ...
  • 2008: London Calling 2008 # 1 • Vuonna Officiële ääniraita
  • 2009: Inbetweeners Soundtrack

Kaksinpeli

  • Love my Name
  • Ihmisen Jälleen
  • Päätös
  • Terra Firma
  • Here Comes Huhu Mill
  • Pötkiä pakoon
  • Värjätty Wool
  • Hän puoleensa
  • Viikonloput ja Bleak päivää
  0   0
Edellinen artikkeli Ghaghara
Seuraava artikkeli Buddhalainen lippu

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha