Mehiläisyöjä

Tai Euroopan mehiläinen-syöjä Euroopan mehiläinen-syöjä on lintulajeja Meropidae coraciforme perhe asuu Euraasiassa ja Afrikassa.

Se on tunnettu siitä, että värejä niiden höyhenpeite. On välillä 25 ja 29 cm pitkä, ja siipien kärkiväli välillä 36 ja 40 cm. Painaa välillä 50 ja 70 gr.

Rinta sininen, vihreä vatsa, kaneli pää, keltainen niska ja musta lista koristelu hänen silmänsä, tyypillinen insectivore nokka, pitkä, ohut ja hieman kaareva: erehtymättömän mukaan lukuisia värejä, joka osoittaa lintu.

Vuonna 1890 luonnontieteilijä Edward Wright toteutti tutkimuksen värjäytymisen tämä lintu, se on päätellyt, että kaikki värit paitsi punainen höyhenpeite oli läsnä punainen ei ollut läsnä niiden höyhenpeite mutta iiris silmät aikuisen yksikköä.

Hänen äänensä on "priurr" tai "riiuup". He elävät välillä 5 ja 10 vuotta.

Taksonomia

Kuvannut Linnaeus vuonna 1758 kuin Euroopan Bee-syöjä. Se on monotypic laji, eli ilman alalaji tunnustettu.

Ruokinta

Se on innokas tunnetta näky, jonka avulla voit erottaa mehiläinen noin parikymmentä metriä. Yleensä se tutkii ympäröivä alue näköalapaikka, josta se orsia etsimään hyönteisiä. Kun ohi jokin valuutta käynnistetty puristin ja huippu.

Heidän suosikki saalista ovat erityisen mehiläisiä, mutta ei pidä mitään muut lentävät hyönteiset: perhoset, sudenkorennot, kärpäset, ampiaiset ja kimalaisia. Jälkimmäinen, kun puristuksiin huippu, tappaa heidät ja sitten lyödä heitä kunnes pisto on selvä, jotta he voivat niellä.

Jakelu ja elinympäristö

Se on muuttolintu, joka pesii Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Länsi-Aasiassa ja Saharan eteläpuolisessa Afrikassa liikkuu talvella. Se on läsnä Iberian niemimaan kesällä, maaliskuun lopusta syyskuun lopulla. Se ei ole läsnä korkealla vuoristossa edellä 1500 m.

On teorioita, että se on laji trooppista alkuperää, lähinnä erilaisia ​​värikkäitä, koska linnut lauhkeilla alueilla ovat huomaamattomampia colorations mukautettu funktio naamiointi, joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta, kuten kuningaskalastaja, harakka tai kuhankeittäjä. Tämä olisi ollut mahdollista, koska sen helppous kolonisoimaan uusille alueille kuten leikkauksia alalla rautatiet, tiet, moottoritiet, jne.

Asuu avoimilla alueilla: viljelykasvit, laitumet kanssa harva kasvillisuus; ottaa leikkaus, joka voidaan sisäkkäin.

Käyttäytyminen

Se on seurallinen ja seurallinen lintu. Yleensä asettua lepäämään voimalinjoja, harvoin paikan päällä. Se on akrobaattisia lento, nopea siipi lyöntiä ja liukuu.

Kopiointi

Se pesii rannoilla keskellä saavuttaa jokien ja hyvin yleisesti pankit ja tie pengerrykset. Lävistää reikä rinteessä, vino liikeradan 20-30 astetta vaakatasoon, joka voi nousta 2 metriä. Lopussa mainitun reiän siinä perustetaan pieni kamari jossa lukee 4-6 valkoisia munia suoraan maahan ja inkuboidaan välillä 19 ja 21 päivää.

  0   0
Seuraava artikkeli Wilhelm Jordania

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha