Master P

Percy Robert Miller, eli Master P, on räppäri ja omistaja ja perustaja levy No Limit Records.

Elämäkerta

Syntynyt New Orleans, artistit on myös kaksi veljeä; Vyshonn ja Corey. Hänen vanhemmat erosivat ja hän jakoi aikansa perheessä vanhempiensa New Orleansissa, ja hänen äitinsä Richmond, Kalifornia. Hän osallistui University of Houston, koripallo stipendin, mutta keskeytti ja palasi Richmond asumaan äitinsä ja opiskelu liiketoiminnan Merritt Junior College lähellä Oakland.

Vuonna 1989 hän peri $ 10.000 hänen isoisänsä ja avasi musiikkikauppa nimeltään "No Limit" Richmond, Kalifornia joka myöhemmin tullut ennätys. Hän käytti oman levy edistää hänen ensimmäinen albumi vuonna 1991. Merkin on kirjannut ja tuottanut taiteilijoiden kuten Snoop Dogg, Mystikal ja veljiä ja poika Master P.

Hän on myös näyttelijä ja musiikin tuottaja, esiintyy sekä elokuvissa ja televisiossa. Hän on nähty "CSI: NY", "OZ" tai "Moesha" ja sarjassa hänen poikansa; "Romeo!". On esiintynyt elokuvissa elokuva "Setä P", "I Got Hook-Up", "Hollywood Homicide" ja "Takedown" ja cameo Scary Movie 3.

Hän esiintyi myös toisen kauden ABC-sarjan Dancing with the Stars.

Henkilökohtainen elämä

Master P on naimisissa ja kuusi lasta, joista yksi nuori räppäri ja näyttelijä Lil Romeo ja näyttelijä ja laulaja Cymphonique Miller,. Koska rakastaja urheilu on, hänet on nähty osallistuvien osapuolten jalkapallojoukkue New Orleans Saints, ja sen testaus joukkueet NBA Toronto Raptors ja Charlotte Hornets.

Diskografia

  • 1991 Get Away Clean
  • 1992 Mama Bad Boy
  • 1994 ghetoissa tryin Kill Me!
  • 1995 99 Ways to Die
  • 1996 Ice Cream Man
  • 1997 Ghetto D
  • 1998 MP Da Viimeisin Don
  • 1999 Vain Jumala voi tuomita minut
  • 2000 Ghetto Postitus
  • 2001 GameFace
  • 2004 hyvä puoli, huono puoli
  • 2005 Ghetto Bill Vol. 1
  • 2005 Remix Classics
  • 2005 Best of Master P
  • 2006 Ghetto Bill V.2
  • 2006 Amerikan kaikkein luved Bad Guy

Hittisingleä

  • 1997 "kaipaan Homies" # 25 USA
  • 1998 "Goodbye My Homies" # 27 USA
  • 1998 "I Got Hook Up" # 16 USA
  • 1998 "Make Em Say Uhh" # 16 USA
  0   0
Edellinen artikkeli Juan Duch Gary
Seuraava artikkeli Aeonium goochiae

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha