Kelly Rowland

Trene Kelendria Rowland ,, tunnetaan paremmin nimellä Kelly Rowland, on laulaja, lauluntekijä, tuottaja ja näyttelijä, voittaja viisi Grammy Awards.

Hän nousi kuuluisuuteen 1990-luvun lopulla yhtenä jäsenistä Destiny Child. Sen myynti on laskettu yksin noin 55 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti. Vuonna 2002 aikana väliaikainen tauko ryhmästä, Rowland yhteistyötä räppäri Nelly yhtenäisestä "Dilemma", joka sijoittui ykköseksi luettelot maailmanlaajuinen menestys ja käynnisti ensimmäisen soololevynsä, Yksinkertaisesti Deep, pop ja rock-vaikutteita . Albumi myi yli kaksi miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti ja onnistui saamaan kolme menestyksekästä singleä, "Dilemma" Nelly "Stole", "Can not Nobody" ja "Train Track" -elokuvan Unelmien Manhattan . Jälkeen lopulliseen purkamiseen Destiny Child vuonna 2005, kun useita viivästyksiä julkaisi toisen studioalbuminsa, Ms Kelly vuonna 2007. kohtalainen kaavio menestys, joka poiki singlet "Like This" ja "työ" ja se toistettiin seuraavana vuonna teemalla "Daylight". Vuonna 2009 hän teki jälleen maalin numero yksi hänen panoksensa Ranskan tiskijukka David Guetta yhtenäisessä "When Love Takes Over" ja "Commander" vuonna 2010. 02 maaliskuu 2011 julkaisi uuden singlen nimeltään "Motivaatio" räppäri Lil Wayne pääsi ensimmäiseen ruutuun listoilla R & B / Hip-Hop Yhdysvalloissa. Tuona vuonna hän kirjasi myös remix "What A Feeling" Italian tiskijukka Alex Gaudino. 26 heinäkuu 2011 julkaistiin albumi Here I Am, korostaen single "Keep It Between Us".

Vuonna 2002 Kelly päätti kokeilla elokuvien ja televisio vieras-näytteli kuten sarja kuten Hughleys ja tyttöystäviä, ja näytteli elokuvassa Freddy vs. Jason ja Seat Filler. Vuonna 2009 hän oli isäntänä televisio osoittavat muotinäytös, Bravo ketju, Isaac Mizrahi. Hänen rooli tuomari ja mentori on X Factor vuonna 2011, hän voitti kaksi suurta Television Awards.

Elämäkerta

1990: Hänen alkuja ja Destiny Child

Rowland musiikillinen ura juontaa juurensa 1990-luvun alussa, kun hän ja Beyoncé, Gyrls Aika muodostettu ryhmä, joka sisältää myös Latavia Roberson ja Letoya Luckett. Kun mukana useissa laulukilpailuissa ja menettää hänen sopimuksensa Electra Records, bändi päätti uudistaa ja muodostaa ryhmän Destiny Child.

Allekirjoittamisen jälkeen vuonna 1998 sopimuksen Columbia Recordsin, kvartetti julkaisi ensimmäisen albuminsa, Destiny Child, jolla he tuli tunnetuksi heidän ensimmäinen single "Ei, ei, ei osa. II ", yhdessä Wyclef Jean. Vuonna 1999 ryhmä julkaisi toisen täyspitkän albuminsa, kirjoituksia seinällä, joka sisälsi hittejä kuten "Bills, Bills, Bills"; "Bug Boo" ja kuuluisa "Say My Name". Kun sarja ongelmia bändin johtaja, Matthew Knowles, Lavatia ja Letoya valmis konsernin ulkopuolelle vuoden 2000, joka tuli sen korvaaminen Michelle Williams ja Farrah Franklin jälkimmäinen tuli viiden kuukauden bändi, jossa se aiheutti ryhmä päättyi trio.

Yhtye saavutti huippunsa of Fameen vuonna 2000 ja tänä vuonna tehdään virallinen laulun ääniraita elokuvan Charlien enkelit; otsikolla "Independent Women Part. 1 ", joka oli ykkönen yhdentoista peräkkäisen viikon Billboard Hot 100. Vuonna 2001 trio julkaisi kolmannen albuminsa, Survivor, jossa korostetaan asioita" Survivor "ja" Bootylicious. "

2002-2005: Yksinkertaisesti Deep ja soolouralle

Soolouransa Kelly Rowland alkoi 2002 aikana syvennyksen että otettiin ryhmän Destiny Child. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa oli Yksinkertaisesti Deep, joka sisältää hittejä kuten "Dilemma" ja "varasti". Albumi myi yli kolme miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

Vuonna 2004 bändi Destiny Child on yhdistynyt vapauttamaan lopullinen studioalbuminsa ryhmänä, jonka otsikkona on "Destiny Fulfilled", myös tehdä jäähyväiset kiertue vuonna 2005 ja julkaisi hittikokoelma. Tänä aikana Rowland päätti käynnistää toisen sooloalbuminsa, jonka otsikkona on "Ms Kelly ", joka debytoi kuudennella laatikko Billboard 200 sen ensimmäisellä viikolla ja tähän mennessä on myyty arviolta kaksi miljoonaa kappaletta.

2006-2010: When Love Takes Over

Maaliskuussa 2008, jolloin Columbia Records ja hänen managerinsa siihen asti, isä serkkunsa Beyoncé, Matthew Knowles. Joten hän päättää löytää hänen omalla tavallaan ja täyttävät Ranskan tiskijukka David Guetta, joka käynnisti single "When Love Takes Over" huhtikuussa 2009. Laulu julkaistiin albumi Guetta "One Love" ja aihe voitti Grammy vuonna 2010. Kyseisenä vuonna päättää että on aika julkaista uuden sooloalbuminsa ja ennen tämän käynnistää single "Commander" yhdessä David Guetta uudelleen. Yhdysvalloissa se on julkaistu kaksi singleä ennen hänen tuleva albumi, "Rose värillisten lasien" pop radio ja "Grown Woman" kaupunkien radio. 27. syyskuuta virallisesti julkaistiin Isossa-Britanniassa toisen singlensä "Ikuisesti ja päivä" Here I Am levy.

2011-läsnä: Here I Am

Kolmas soololevy laulaja, tässä olen, tuli myyntiin 26. heinäkuuta 2011. Levy sisältää kappaleet "Commander", "Ikuisesti ja päivä" ja "Take Everything" yhteistyössä Pitbull. 05 huhtikuu 2011 julkaisi videon single "Motivaatio" räppäri Lil Wayne, yksittäinen sijoittui ykköseksi Billboard Hip Hop. Laulu oli ehdolla 2011 Amerikan Awards ja Grammy Awards 2012. Hän on myös julkaissut single "Lay It On Me."

30 toukokuu 2011 ilmoitettiin, että Kelly Rowland Gary Barlow ja Tulisa Contostavlos korvaisi tuomarit Englanti versio X-Factor, Simon Cowell, Dannii Minogue ja Cheryl Cole.

Henkilökohtainen elämä

Vuonna 2014 hän avioitui Tim Witherspoon.

Vuonna kesäkuu 2014 julkisti ensimmäisen raskaus miehensä Tim Witherspoon.

4. marraskuuta 2014 Kelly Rowland synnytti ensimmäisen poikansa nimeksi Titan Jewell.

Diskografia

  • Yksinkertaisesti Deep
  • Ms Kelly
  • Here I Am
  • Keskustele hyvä peli

Matkat

  • 2003: Yksinkertaisesti Deeper European Tour
  • 2008: Ms Kelly Tour
  • 2010: Supafest '10
  • 2011: F.A.M.E. Kiertue
  • 2012: Supafest '12

Videokuvaukseen

DVD

  • 2007: BET Presents Kelly Rowland
  • 2011: Sexy Abs Kelly Rowland

Musiikkivideo

Palkinnot ja ehdokkaat

American Music Awards

Ascap Naiset Behind Music Awards

Billboard Music Awards

Billboard R & B / Hip Hop Palkinnot

Capital FM Palkinnot

Cosmopolitan Ultimate Naiset Vuoden Awards

Tanskan DeeJay Palkinnot

Glamour Naiset Vuoden Awards

Grammy Awards

Kansainvälinen Dance Music Awards

MTV Europe Music Awards

MTV Latinalainen Amerikka

MTV Video Music Awards

MTV Video Music Awards Japani

NRJ Music Awards

Soul Train Awards

Teen Choice Awards

Holland TMF Palkinnot

World Music Awards

Filmografia

Elokuvat

  • 1999 Beverly Hood
  • 2003 Freddy vs. Jason
  • 2004 Seat Filler
  • 2008 Asterix Olympialaisissa
  • 2012 Gorée Girls
  • 2012 God Save My Shoes
  • 2012 Ajattele kuin mies

TV

  • 1998 Smart Guy
  • 2002 Hughleys
  • 2002 Taina
  • 2003 American Unet
  • Eve 2003
  • 2006 Girlfriends
  • 2007 Clash of Choirs
  • 2009 muotinäytös
  • 2010 Brandy ja Ray J: Family Business
  • 2010 Spin Crowd
  • 2010 Kun olin 17
  • 2010 X Factor
  • X Factor 2010
  • 2010 La La: n täysistunto Häät
  • 2010-List: New York
  • 2011 Kourtney ja Kim Take New York
  • 2011 Single Ladies
  • 2011 Bag of Bones
  • 2011 X Factor
  • 2011 E! Rikkaat Kardashianit
  • 2012 La La: n täysistunto Life
  • 2012 Everybody Dance Now
  • 2012 Mitä Dylan Do
  • 2013 X Factor

Charitable Avustukset

  • 2003 - Present: Tumma ja Lovely Hiustenhoito
  • 2005: Joulujuhla Walmart-Out Destiny Child
  • 2005: McDonald'sin kanssa Destiny Child
  • 2007: Vaseliini tehohoito Kampanjan SkinVoice
  • 2007: ABC / ESPN College Football
  • 2007: MTV Switch Environmental tiedotuskampanja
  • 2007: Goody mukavuus Täyttää aiheuttaa rintasyöpää tiedotuskampanja
  • 2007: EA Sports - Sims 2: Castaway Videopeli
  • 2007: MTV Staying Alive aids tiedotuskampanja
  • 2007: BET Rap-It-Up aids tiedotuskampanja
  • 2007: MTV Staying Alive
  0   0
Edellinen artikkeli Stanton Moore
Seuraava artikkeli Portland Vase

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha