Jacques Brunius

Jacques Brunius oli näyttelijä ja elokuvaohjaaja, radio yleisradioyhtiön ja kirjailija Ranskan kansalainen. Hän käytti eri salanimet, sanomalehti jossa hän työskenteli: Borel, Jacques Borel, Brunius, JB Brunius, Jacques B. Brunius, Jacques-Bernard Brunius, John La Montagne, Olaf Apollonius, Jacques Berne.

Elämäkerta

Hänen oikea nimensä oli Jacques Henri Cottance, syntynyt Pariisissa, Ranskassa. Tunnettu hänen työstään L'Affaire est dans le SAC ja Partie de Campagne, Brunius paitsi toiminut elokuva: lähellä Jean Renoir ja Jacques ja Pierre Prévertin veljet, oli siis jäsen surrealistinen pois sumu Ortodoksisuus André Breton ryhmä, frequenting teatteriryhmä kokouksiin Octobre Rue du Château.

Toisen maailmansodan aikana hän pysyi Lontoossa, että toimittaja joukkue Les Français parlent aux Français BBC. Saat Radiodiffusion-Télévisionin française käännetty ranskaksi kuunnelma Dylan Thomas Under Milk Wood, joka oli mukautettu Alain Trutat. Brunius ystävystyi Mesens ELT, jäsen surrealistisia ryhmä Englannissa, kirjoitat tekstiä fortuites Rencontres et concertées. Vuonna 1954 hän julkaisi vuonna erät salaisuuksien En Marge du Cinéma français, kokoelma artikkeleita Ranskan avant-garde-elokuvan, nähnyt hänen runollinen teknisiä ja semioottista, kuvituksilla Man Ray ja Denise Bellon.

Brunius oli perustaja, Jean George Auriol, La Revue du elokuva vuonna 1928. Hän myös muokata julkaisemattomia jaksot Vathek.

Brunius johtuu tunnustamista Ferdinand Cheval Hauterives, jossa se oli alun perin hänen perheensä julkaisi artikkelin otsikolla "Ferdinand Cheval, facteur, constructeur du Palais de l'ihanne" Belgian lehden Variétés kesäkuussa 1929 ja Kuvia Palais erityinen kysymys 1929. Le Surréalisme kirjoitti myös lukuisia artikkeleita hänestä Cahiers d'Art, VU Magazine, jne., ja omistettu hänen lyhyt Violons d'Ingres, esiteltiin Universal näyttely New Yorkissa toukokuu 1939.

Hänen vaimonsa oli Colette Hulmann, sisar valokuvaaja Denise Bellon, jonka kanssa hän yhteistyötä artikkeleista julkaistiin eri lehdissä. Myöhemmin hän meni naimisiin Englanti näyttelijä Cecile Chevreau. Brunius oli pojanpoika, Rémi Waterhouse, joka on kirjailija, ohjaaja ja tuottaja. Brunius sisar, Simone Cottance oli yhteistyökumppani Henri Langlois.

Jacques Brunius kuoli Exeter, Englannissa, vuonna 1967. Hänen ruumiinsa cremated Sidmouth, jossa Mesens ylistämällä hautajaisissa.

Filmografia

Johtaja

  • 1931: Voyage aux Kykladien yhteistyössä Roger Vitrac, Eli Lotar et Albert Jeanneret'n
  • 1932: publicitaires Films, yhteistyössä Jean Aurenche
  • 1934: Autour d'une veropetosten, yhteistyössä Cesare Silvagni
  • 1936: La vie est à nous, yhteinen johto
  • 1937: 37 Records yhteistyössä Jean Tarride, kommentoi Robert DESNOS
  • 1937: Venezuela
  • 1938: Lähteet Noires, dokumentti
  • 1939: Violons d'Ingres
  • 1951: Muuttuvat kasvot Euroopassa
  • 1951: Jossain elää
  • 1952: Lyhyt Kaupunki
  • 1952: pelastus
  • 1953: Blakes Slept Täällä

Avustaja osoite

  • 1927: Mademoiselle Le autonkuljettaja, Henri Chomette
  • 1929: Le Requin, Henri Chomette
  • 1930: kulta Luis Buñuel

Näyttelijä

Kirjallinen teos

  • 1954 Marge du Cinéma français, salaisuuksien, Pariisi, 1954
  • 1948: Lewis Carroll, Le Jappervokki, Les Cahiers du Sud
  • 1969: James Saunders, parfum de fleurs, traduit de l'Anglais par Jacques Brunius, Gallimard, ISBN | 2070303543
  • 1969: James Saunders, La prochaine fois je vous le chanterai, traduit de l'Anglais par Jacques Brunius, Gallimard, ISBN | 2070303535.
  • 1960: Norman Frederick Simpson, tintement du Tonnerre osa 1 toimia, käännetty ja sovitettu radiosta Brunius, Radiodiffusion française, Ranska III - National, 05 kesäkuu 1960
  • 1966: Lewis Carroll, maitre d'Ecole Buissonniere, Ranska-kulttuuri, 25 joulukuu 1966.
  • 1970: Dylan Thomas, Au Bois lacté, käännetty Englanti Jacques Brunius.
  0   0

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha