Ignacio Iquino

Ignacio Farrés Iquino, käsikirjoittaja, ohjaaja ja tuottaja espanjalaisen elokuvan,

Hän käytti useita salanimiä hyvitysten:

  • Ignacio Iquino
  • Ignacio F. Iquino
  • Iquino
  • Steve MacCohy
  • Steve McCohy
  • Steve McCoy
  • Prada-Iquino
  • John Wood

Elämäkerta

Hän oli syntynyt 25. lokakuuta 1910 Valls Tarragona.

Se oli valokuvaaja alussa uransa, ja vuonna 1933 tehnyt dokumenttielokuvan nimeltään Toledo ja El Greco.

Hänen elokuvissa yli sata otsikot, jaettu draamoja, komedioita, elokuvia ja musta kohti uransa, westernit ja näytelmiä liittyvistä aiheista pseudoeróticos melko yhdenmukainen espanjalaisen elokuvan Transition, joka tunnetaan nimellä "count pop ". Yksimielisesti mielestä kriitikot tuottelias ja epäsäännöllinen johtaja makaa historiaan meidän elokuva kuin yksi kohokohdista hänen sukupolvensa nimiä kuten Rafael Gil ja José Luis Sáenz de Heredia elokuvantekijät. Se tuli tunnetuksi suurelle yleisölle alussa 40s, joiden otsikossa, kuten "vainaja on elävä," ensimmäinen ja paras mukauttaminen suosittu teatteri pala. Seuraavina vuosina useita elokuvia neuvotteluun käyttö espanjalaisen elokuvan ajan, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta: "rikollinen Brigade", yksi harvoista esimerkkejä trilleri kuvattiin Espanjassa, ja elokuva "Juudas", ensimmäinen elokuva laukaus katalaani kansalaissodan jälkeen, tai "Hyvää matkaa, Paul" kanssa Ettore Manni ja Gisia Paradis, yksi hänen parhaista elokuvista, jossa käsitellään epätavallinen teema polku johtaja: että myyntimies ja taustaa henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia suhteita, jonka tarkoituksena on syventää Iquino Espanjan yhteiskunta ajasta ja lähes leikellä. Tämä elokuva, nyt unohdettu, liittyy näiden elokuvia, jotka yrittivät luoda suoria suoraan tai verhottu ilme Franco yhteiskunta "partio" Pedro Lazaga, "Placido" Luis Garcia Berlanga, "outo matka" Fernando Fernan Gomez tai "Espanja uudelleen" Jaime Camino. Hänen elokuva "Vuoden ensimmäinen neljännes" käsitellään perustamisen aikakauden kansalliskaartin ja sen historia suuri menestys ja uskollisuus historiankirjoituksen, yksi harvoista otsikot historiassa Espanjan elokuvan käsikirjoitus pyörii ansiokkaasta. 60s merkitty hänen ohjaajan lasku: nimikkeiden määrä pyörän kasvaa vaikka niiden laatu heikkenee, alkaen "spagetti-western" genre yhteistyössä tuotantoja Italia, Saksa ja Ranska. 70 resurfaces luottaen enemmän temaattisia aukko, useita hittejä kuten "rikollinen Abortti", "rikkojia Dawn" ja "alkaa kello viisitoista." 80 se erottuu parhaiten Espanjan tuottaja eroottisia elokuvia kauden kuten "Hot tyttö Julia" pääosissa Andrea Albani.

Hän kuoli 29. huhtikuuta 1994 Barcelonassa iässä 84 vuotta.

Filmografia

  • 1934: Sereno ja ... myrsky.
  • 1935: Toledo ja El Greco; Lain ulkopuolella.
  • 1936: Diego Corrientes.
  • 1938: Package, julkinen numero yksi valokuvaaja.
  • 1940: Kuka ostaa minulle sotku?
  • 1941: Soul Jumalan; Vainaja on elossa.
  • 1942: varkaat ovat rehellisiä ihmisiä; Köyhä rikas; Syyttää muita; Karu häät.
  • 1943: vyyhti perhe; Mies nuket; Living taaksepäin; Valkoinen turbaani; * Kurssi.
  • 1944: mies ilman kunniaa; Kärki; Varjo ikkunassa.
  • 1945: este; Syyllinen!; Kumpikaan köyhä eikä rikas, mutta päinvastoin.
  • 1946: vanha mylly; Myrsky mustasukkaisuus.
  • 1947: Symphony of kotiin; Harmaa Angel; Yöt ilman taivas.
  • 1948: rumpu Bruch; Mortal lauluun.
  • 1949: perhe Vila.
  • 1950: Criminal Brigade; Historia portaita.
  • 1951: PELEGRIN järjestelmä; Tanssi sydämen; Iltapäivällä jalkapallo.
  • 1952: Juudas.
  • 1953: Tuli veressä; Kuilu hän näki tähti.
  • 1954: syntinen.
  • 1955: Hyvästi, Sevilla; Yksiselitteisellä tavalla.
  • 1956: Love me musiikkia.
  • 1957: Angels pyörä.
  • 1958: lapset nunnien; Sihteeri kaikille.
  • 1959: Hyvästi, Paul.
  • 1961: Youth ulkona.
  • 1962: temput Morucha; Carmen Boom.
  • 1963: Vehnä puhdas.
  • 1964: paikka rakastamaan itseämme.
  • 1965: Joe West Nevada; Tulipalo dollari.
  • 1967: 07, 2 edessä; Pyssymiehiä Golden Hill; Ensimmäisellä neljänneksellä; Kolme yötä * iolentas; Counterintelligence toiminta.
  • 1967: Mini täti; Superargo vastaan ​​Diabolicus.
  • 1968: De ruskea huiput kaupungin.
  • 1969: bändi kolme krysanteemit.
  • 1971: Colt neljä kynttilää.
  • 1972: The League ei ole mitään miehiä; Etsin viikonloppuna typerä; Fabulous * rinidad.
  • 1973: Criminal Abortti; Tytöt palkata.
  • 1974: syrjäytyneitä.
  • 1975: kettu bikinit.
  • 1976: avioliitto petos.
  • 1977: maski.
  • 1978: raiskaajia Dawn; Toisella puolella ilo; Trash on ullakolla; * Kuten alussa vuotiaana viisitoista.
  • 1979: Voisiko viisi tyttöä kerralla?
  • 1980: Hot tyttö Juliet; Kaksi roistoja ja kärki.
  • 1981: Wet haaveilee Patrizia; Alaston tyttö rentouttava; Esnudo seksuaalinen kaltevuus; Nuori tyttöystäviä etsivät mielihyvää.
  • 1982: Nämä tytöt kuin pu ...
  • 1984: I love dance; Miehet möly.
  0   0
Edellinen artikkeli Orchis provincialis
Seuraava artikkeli Juan Delgado

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha