Hugh McCracken

Hugh McCracken oli kitaristi, sovittaja ja tuottaja. Perustuu New Yorkissa, hänet tunnettiin lähinnä sessiomuusikkona.

Se pyysi vuonna 1960, 1970 ja 1980, ja osallistunut moniin tallenteet Steely Dan ja levyjä Donald Fagen, Jimmy Rushing, Billy Joel, Roland Kirk, Roberta Flack, BB King, John Lennon, Paul McCartney, Paul Simon Art Garfunkel, Idris Muhammad, James Taylor, Phoebe Snow, Bob Dylan, Linda McCartney, Graham Parker, Yoko Ono, Eric Carmen, Loudon Wainwright III, Lou Donaldson, Aretha Franklin, Van Morrison, Four Seasons, Daryl Hall & amp; John Oates, Hank Crawford, Jerry Jemmott ja Gary Wright.

1960-luvun puolivälissä, McCracken pelasi bändi yökerho North Jersey nimeltään Funatics alla vaiheessa nimi Mack Pierce. Bändi tuli Mario & amp; Funatics lyhyen aikaa kun sulautui saksofonisti Mario Madison. Hän oli jäsenenä White Elephant orkesterin Mike Mainieri.

Vuonna 1971, kun hän korvaa hänen joukkuetoverinsa David Spinozza kirjaamisessa albumin Ram, Paul McCartney, McCracken McCartney hylännyt kutsun liittyä uuden bändin hän muodostui, siivet.

McCracken kuoli leukemiaan 28. maaliskuuta 2013.

Diskografia

  • 1968: Eli ja kolmastoista Confession - Laura Nyro
  • 1969: Täysin Well - B.B. Kuningas
  • 1969: Kaikki on Archie - Archies
  • 1970: aika muistaa! - Artie Kornfeld Tree
  • 1970: Hoboken Saturday Night - Insect Trust
  • 1970: Outlaw - Eugene McDaniels
  • 1970: Headless Heroes of Apocalypse - Eugene McDaniels
  • 1971: Ram - Paul McCartney
  • 1971: "räikeä Delit" Johnny Hallyday
  • 1972: Albumi III - Loudon Wainwright III
  • 1972: Stoneground Words - Melanie
  • 1973: Abandoned lounasravintola - Daryl Hall & amp; John Oates
  • 1973: Sassy Soul Strut - Lou Donaldson
  • 1973: syvyyksistä My Soul - Marlena Shaw
  • 1973: BreezyStories - Danny O'Keefe
  • 1973: Daybreaks - John Wonderling
  • 1974: Kävely Man - James Taylor
  • 1975: Still Hullut After All These Years - Paul Simon
  • 1975: Feel Like Makin 'Love - Roberta Flack
  • 1975: New York Connection - Tom Scott
  • 1976: Vain ajan kysymys - Marlena Shaw
  • 1976: Yellow & amp; Vihreä - Ron Carter
  • 1976: Toinen Lapsuus - Phoebe Snow
  • 1977: Havana Candy - Patti Austin
  • 1977: Stranger - Billy Joel
  • 1978: City Lights - Dr. John
  • 1979: Tango Palace - Dr. John
  • 1979: Headin 'Home - Gary Wright
  • 1980: Double Fantasy - John Lennon ja Yoko Ono
  • 1980: Yksi-Trick Pony - Paul Simon
  • 1980: Gaucho - Steely Dan
  • 1981: Season of Glass - Yoko Ono
  • 1981: 4 - Foreigner
  • 1982: Nightfly - Donald Fagen
  • 1984: maitoa ja hunajaa - John Lennon ja Yoko Ono
  • 2003: Everything Must Go - Steely Dan
  0   0
Edellinen artikkeli Pedro Regalado Square
Seuraava artikkeli Wellington Phoenix FC

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha