Horacio Guarany

Catalin eraclio Rodriguez, jonka vaiheessa nimi on Horacio Guarany, on Argentiinan folk-laulaja ja kirjailija, voittaja KONEX Platinum-palkinnon vuonna 1985 tärkein mies laulaja kansanperinteen historian Argentiinassa.

Elämäkerta alkuvuosina

Hänen isänsä, Jorge Rodriguez, oli kotoisin Corrientes, ja hänen äitinsä, Feliciana Cereijo Rodriguez, syntyi Leon.

Hänen isänsä työskenteli metsuri brittiläisen yrityksen Forest kun 15 toukokuu 1925, lähellä Guasuncho tai Intillaco, vuorella Austral Chaco, toiseksi viimeinen 14 lasta, Eraclius Catalin syntynyt, vaikka se todettiin läheiseen Las Garzas, ja jotka viettävät lapsuutensa Alto Verde.

Lapsena kuten musiikkia, laulua, ja oppinut hallitsemaan Santiago guitarrear kanssa Aicardi. Vuonna 1943 hän matkusti Buenos Aires yrittää laulamista. Hän asui täysihoitolassa, ja lauloi naapurustossa La Boca, vuonna keilailu Wheel, elossa. Sitten hän työskenteli kokkina aluksella, ja palomies.

Debyytti

Se alkoi Orchestra Herminio Giménez, laulaa Paraguayn guarani kieltä ja musiikkia. Vuonna 1957 hän debytoi Radio Belgrano Buenos Airesissa, saada hänen tulkinta "Mensu" hajanainen radioasemia.

Hän edelläkävijä National festivaali Cosquín vuonna 1961 ja oli klassinen vuodesta toiseen tunnettuihin yhdistelmiin kuten "Guitar Midnight", "Milonga koirani", "Guerrilla", "En tiedä, miksi luulet", " pikku läsnä "tai" Jos laulaja on hiljainen. "

Monet hänen kuuluisat sävellykset liitettävä kirjaimet runoilija Juan Eduardo Piatelli Tucuman, kappaleet "Laulu anteeksiannon" tai "En halua rakastaa sinua," muiden joukossa.

Rotu

Kun kaataa Juan Domingo Peronin liittyi Argentiinan kommunistinen puolue, osallistui puolue joukkokokoukset ja sanoa lauseita kuten: "Kuulun kunniakas kommunistinen puolue," Hän kuitenkin uskoo, että se ei auttanut häntä urallaan.

Vuonna 1972 hän ampui ensimmäisen täyspitkän Jos laulaja, Olga Zubarry noin riemuvoitto laulaja jälkeen huonoja kokemuksia kiinni.

Vuonna 1974 hän ohjannut sama johtaja Enrique Dawi, kuvattiin paluu Martin Fierro, jossa Onofre Lovero, huomioon elämän Jose Hernandez ja hänen työtään.

Samana 1974 saa tappouhkauksia, pommi, puolesta kostaja ryhmän Triple, se on velvoitettava poistumaan maasta 48 tunnin kuluessa, ja joulukuussa maanpakoon, ensin Venezuelassa ja sitten Meksikossa ja lopulta Espanjassa.

Sotilasdiktatuurin vie kaikkien levyjen lisäksi sensuroida leviämisen biisejä kuten "sissi" tai "Olemme vankeja", mm. Palautukset joulukuussa 1978 ja 20 tammikuu 1979 ne laittaa pommin hänen talo kadulla Manuel Ugarte, Buenos Airesissa; Hän päätti jäädä Argentiinassa, vaikka hänen on tehtävä esitetty vain maan sisällä.

Paluuta demokratiaan joulukuussa 1983 jälleen hän tarjoaa konsertteja ja tv esiintymisiä. Vuonna 1989 hän tuki presidenttiehdokkaana Carlos Saulin Menem, joka oli hänen henkilökohtainen ystävä. Hän sanoi ovat sanoneet, "Charlie, tiedän, että eivät aio pettää", ja ulos tuli mainoslause että edistänyt tätä politiikkaa, mutta toistuvasti GUARANY selvennettävä, että se ei ollut Menem eikä tue liberaali toimenpiteet vuosien luvun.

Vuonna 1987 hän esiintyi National Tradition Festival Waterfront Miramar.

Vuonna 1989 hän osti maatilan Lujan sanottujen vihreiden höyheniä taiteilija itse selitti muistelmissaan, joten nimeksi, koska se on "ilo papukaija" monia vanhoja puita, ja hedelmiä. Seuraa Kädentaito laulun ja kirjoitan vasta tänään, vaikka 24 lokakuu 2009 hän teki viimeinen konsertti Luna Park, mutta vain hyvästeli tuossa paikassa olen nähnyt hänet yli 20 kertaa täyden ura. Helmikuussa 2012 hän tekee cuatrilogía kertoo elämästään musiikillinen muodossa Teatro ND Ateneon Buenos Aires 4 konsertteja.

Vuonna 2015 hän palaa laulaa kouluratsastuksessa ja kansanperinteen festivaali Jesus Maria, Cordoba. 89 Teen esitys festivaalilla kutsuva Chacon Palavecino laulaa hänen kanssaan.

Diskografia

Albumit:

  • 1957: Horacio Guarany
  • 1958: Sings Horacio Guarany
  • 1958: Folklore Gala
  • 1962: Horacio Guarany
  • 1962: Lyömällä lauluja
  • 1963: Kun huuto tulee laulu
  • 1964: Sings Martin Fierro.
  • 1965: Pampa
  • 1965: seinämän
  • 1966: corralero
  • 1966: Martin laulaa Guarany Horacio Castro, minialbumi
  • 1966: uros huuto Horacio Guarany
  • 1967: Ihminen on puhdas arenita ...
  • 1968: Maan kuuma
  • 1969: Gaucho
  • 1970: Foal
  • 1971: Idol ihmisiä
  • 1971: Aina
  • 1971: Man ja laulaja
  • 1972: runoilija ystävyyden ja viiniä
  • 1972: sonni
  • 1972: Jos laulaja, ääniraita elokuva on hiljainen
  • 1973: Kitara, Viini ja ruusuja
  • 1973: johdanto-osan elämään
  • 1974: Aika rakkauden ja rauhan
  • 1975: Horacio Guarany Espanjassa, julkaistiin Argentiinassa ja takaisin song
  • 1975: Aika rakkauden ja rauhan
  • 1977: Fight, taistelu, albumi julkaistiin alun perin vuonna Espanjassa
  • 1980: Täällä kotimaassani
  • 1981: Minun vanhaan
  • 1981: Muistoja tuuli
  • 1982: maailma on nenäliina
  • 1983: Johdanto
  • 1984: Kun olimme pois
  • 1985: johdanto-osan Luna Park 1984 live tupla-albumi
  • 1986: Bells
  • 1986: Kun on Creole joka laulaa
  • 1987: Minulle maku
  • 1987: Love songs
  • 1988: Love Songs Volume II
  • 1988: välillä kukkoja ja keskiyön
  • 1989: Puhtaassa laulaja nomas
  • 1990: Live at the Opera, tupla-albumi
  • 1990: Horacio Guarany Ihmiset
  • 1992: hullu sota, alunperin kasetti
  • 1993: Singer
  • 1995: Idol väkijoukon
  • 1995: kansalaisten ääni
  • 1996: Ikuisesti
  • 1996: 40 vuotta kanssa laulaen
  • 1997: Letters
  • 1999: aina ja iankaikkisesti kanttorin
  • 2002: Sing Paraguay
  • 2003: Singer laulajia
  • 2007: Ystävien kanssa

Käännetty:

  • 1968: Greatest Hits Horacio Guarany
  • 1970: laulaja ihmiset
  • 1973: Suosittu sarja
  • 1975: rakkautta, pelkoa ja yksinäisyyttä
  • 1979: Best of Horacio Guarany
  • 1980: Suuri Sarja
  • 1990: Guitar Midnight
  • 1992: 60 minuuttia Horacio Guarany
  • 1993: 20 greatest hits, Vol 1 ja 2.
  • 1994: Zambas unohtumaton viini ja laulu
  • 1995: Paras Live Guarany
  • 1996: Täällä saan laulaa
  • 1997: Hyvästi rakas
  • 2006: Kiitos maa, laatikko 5 CD

César Isella:

  • 1966: Isä Carnival / Carnival vei hänet pois, yksi

Mercedes Sosa:

  • 1973: Jos laulaja / kitara keskiyöllä, yksi kiinni
  • 1974: osan laulaja / Canoitas surullinen, yksi

Soledad Pastorutti:

  • 2002: Sole ja Horacio ainutlaatuisten aikaa yhdessä

Romaanit

  • Hullu sota
  • Kirjeet hiljaisuus
  • Sapucay
  • Muistoja laulaja, omaelämäkerta.

Filmografia

  • Huuto veren ... Don Chusco
  • Paluu Martin Fierro
  • Jos laulaja on hiljainen
  • Argentinísima dir. Fernando Ayala ja Enrique Olivera
  • Itkeä verta
  • Itkeä verta
  • Paluu Martin Fierro
  • Jos laulaja on hiljainen
  0   0
Edellinen artikkeli Luis Delgado Frayle
Seuraava artikkeli Pascal Obispo

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha