Hiilipohjaisia ​​elämänmuodot

Hiilipohjaiset elämänmuodot on ruotsalainen yhtye ympäristön Johannes Hedberg ja Daniel Ringström. Se perustuu Göteborgissa.

Historia

Johannes ja Daniel tapasivat vuonna 1991 ja alkoi leikkii Trackers Amiga vuonna 1992. Vuonna 1994 he muuttivat PC-alustalle ja integroitu Mikael Lindquist muodostavat ryhmän nimeltä Bassment Studios. He julkaisivat oppiaineiden Bulletin Board System, joka käytännössä tuli hänen päämaja. Led Mikael vuonna 1995 jätti kohtauksen tracker ja muutti MIDI. Kaikki tämä prosessi johti muodostumista Notch, lähinnä Techno ja Acid House.

Hiilipohjaiset elämänmuodot perustettiin vuonna 1996 sivuprojekti Notchiin. Jonkin aikaa myöhemmin hän olisi tullut tärkein hanke Johannes ja Daniel kun Mikael lähti yhdistys sooloteos. Vuonna 1998 bändi alkoi julkaista teoksiaan MP3, ja oli mukana myynninedistämistarkoituksessa albumi "103 parasta kappaletta MP3.com olet koskaan kuullut", joka aiheutti lukuisia lataukset ja lisääntynyt levymyynti.

Vuonna 1999 Solar Fields liittyy säveltämisen näytelmään "Fusion" ruotsi tanssija Olof Persson.

Diskografia

Lovi

  • 1998 Path

Hiilipohjaisia ​​elämänmuodot

  • 2003 Hydroponic Puutarha
  • 2006 World Of Sleepers
  • 2008 Irdial
  • 2010 tunkeilija
  • VLA 2011
  • 2011 Twentythree
  • 2013 Refuge OST
  0   0
Edellinen artikkeli Pecos County
Seuraava artikkeli Ozzie Virgil

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha