Herminia Mancini

Herminia Mancini oli erinomainen naispääosan Argentiinan luonteen elokuva ja teatteri.

Rotu

Syntynyt Buenos Airesissa, hän olisi alkanut 16-vuotiaana vuonna ryhmä faneja; toimii farmari Uruguay, yhtiö integroi Creole sirkus Joseph Corrado, se on sopinut Apollo Theater Podestan veljekset. Vuonna vuosisadan alkupuolen hän työskenteli "dramaattinen ja komedia Joseph Podesta Company". Vuonna 1906 hän tuli osa "Yhtiö Pablo Podesta" Teatro Marconi Olinda kanssa Bozan, Aida Bozan, Atilio Supparo, Pedro Gialdroni, Ubaldo Torterolo ja nuori debutante, Arturo De Bassi. Vuonna 1924 hän loi "Yhtiö Argentiina draamoja ja komedioita, Mancini- Cassnel -Mancilla", jossa hän oli ammattimaisesti liittyy näyttelijä Carmen Cassnel ja näyttelijä Federico Mancilla. Vuonna 1926 hän työskenteli pelata Teatro Maipo teki Doran kanssa Galez, Margarita PADIN, Pepita Cantero, Consuelo Rodriguez Ura ja Mencia. Hän myös muodostettu yhtiö "farssit, komedioita ja aikakauslehdet" Luis Arata-Herminia Mancini Atilio Supparo osoite. Hän työskenteli yhtiön Florencio Parravicini Argentiinan Theater ja Robert Casaux. Kanssa kulkee vuotta, ja 1930-luvulla hän jopa perusti oman teatterin yritys nimeltä "Komedia Yhtiö Herminia Mancini", jolla hän esitti useita teoksia.

Mancini, joka oli taiteellinen kummitäti näyttelijä Eva Franco, ampui yhteensä 15 Argentiinan elokuvia, aina tukemalla näyttelijä, yhdessä johtohahmot kansallisten näyttämölle Herminia Franco, Floren delbene, Ernesto Raquén, Miguel Gómez Bao, Hugo rautatie, Delia Garcés, Elsa O'Connor, Santiago Gómez Cou, Pepe Arias, Amalia Sánchez Ariño ja Guillermo Battaglia, mm.

Teatterissa hän työskenteli Blanca Vidal, Maria Esther Podestá, Lea Conti, Scotti Humberto Leon Zarate, María Esther Buschiazzo, Francisco Ducasse, Francisco Bastardi, José Olarra, Milagros de la Vega ja Alberto Ballerini mm.

Herminia Mancini koominen näyttelijä kuoli pitkän sairauden maanantai 24 kesäkuu 1963 81 vuotias.

Filmografia

  • 1936: Amalia
  • 1936: Juan Moreira
  • 1937: Blood kitarat
  • 1937: Canyon alla
  • 1938: sininen Squad
  • 1938: Florida caranchos
  • 1939: elämä Carlos Gardel
  • 1940: poika naapuruston
  • 1940: Puhun ...
  • 1940: Englanti güesos
  • 1941: Valkoinen Eagle
  • 1943: Safo, historia intohimo kuin Lobster
  • 1944: illuusioita topit
  • 1945: kuusi-laki Bluebeard

Teatteri

  • Creole salaatti alle Podestan Company.
  • Jeesus Nasaretilainen, joka sai ensi-iltansa Apollo ,, yhdessä Alejandro Scousi.
  • Kirjoittaja
  • Tulkki
  • Hätävara hotelli
  • Edellä
  • Siunattu, Soria farssi, musiikin Antonio Podestan.
  • Traaginen laulu
  • Perhe ja Mercedes
  • Facundo
  • Alamäkeä
  • Kukka meijeri
  • Kivi skandaali
  • Kuolleet
  • Häätö
  • Naamioitu
  • Piirakat
  • Stone skandaali kuin Leonor
  • Mitä Rasimi!, Carmen Lamas, Pepe Arias, Bao ja Marcelo Gomez Ruggero. Julkaisupäivä Teatro Porteño.
  • Sydän säännöt
  • Rintakoru Blumentoff.
  • Baskimaan Soledad.
  • Tulipalo vatsassa
  • Vuokratalo Kyyhkysen Alberto Vacarezza.
  • Olen nähnyt Jumalan, Defilippis Francisco Novoa.
  • Lapsemme, Florencio Sánchez.
  • Megalomania, Jose Antonio Saldías.
  • Barranco, Gregory Laferrére.
  0   0
Edellinen artikkeli Reichskommissariat Ukraina
Seuraava artikkeli Karikukko

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha