George Howard

George Howard oli amerikkalainen sopraano saksofonisti smooth jazz ja Fuusiojazz.

1970-luvun lopulla, hän työskenteli Grover Washington. heidän ensimmäiset albumit kirjattiin alussa ensi vuosikymmenellä. Molemmat levyt sijoitettiin Billboard jazz kaavioita asemissa 25 ja 9, vastaavasti.

Vuonna 1985 kolmannen albuminsa Dancing in the Sun, saavutti numero yksi. Jokainen seuraavista levyjä, myös sijoitetaan top 10: Rakkaus Noudatan, Nice Place to Be ja heijastuksia. Menestyksen jälkeen Dancing in the Sun, Howard jätti etiketti GRP Records, ja allekirjoitettu MCA, mutta palasi GRP Records vuonna 1990. Maaliskuussa 1998 kuoli lymfooma.

Diskografia

  • 1982 - Asfaltti Gardens - Palo Alto Jazz
  • 1984 - Steppin 'Out - Palo Alto Jazz
  • 1985 - Dancing in the Sun - Palo Alto Jazz
  • 1986 - Rakkaus Noudatan - Palo Alto Jazz
  • 1986 - Nice Place to Be - MCA
  • 1988 - Reflections - MCA
  • 1989 - Personal - MCA
  • 1991 - Rakkaus ja ymmärtäminen - GRP
  • 1992 - Do I Ever Cross Your Mind? - GRP
  • 1993 - Kun kesä tulee - GRP
  • 1994 - Home Far Away - GRP
  • 1995 - Attitude Adjustment - GRP
  • 1998 - Midnight Mood - GRP
  • 1998 - Ei Riot Goin 'On - Blue Note
  0   0
Edellinen artikkeli Rocas Atoll
Seuraava artikkeli Antonio Huachaca

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha