Eric De Vlaeminck

Eric de Vlaeminck oli belgialainen pyöräilijä, joka oli ammattimaista vuodesta 1966 vuoteen 1980. Hän on veli pyöräilijän Roger De Vlaeminck.

Erinomainen erikoislääkäri syklo-rajat, oli seitsemän kertaa maailmanmestari erikoisuus. Hän myös voitti mestaruuden neljä kertaa Belgian syklo-risti.

Matkalla myös hän saavutti huomattavaa menestystä niin vaiheessa 1968 Tour de France tai Tour Belgian 1969.

Palmares

  • Cyclocross World Cup: 1966, 1968, 1969, 1970, 1971, 1972, 1973
  • Belgian mestaruus ciclocros: 1967, 1969, 1971, 1972
  • Cyclocross Championship Hainaut: 1975
  • Cyclocross Waasmunster: 1970
  • Flanderin syklo racing mestari: 1969
  • Tour of Belgium: 1969
  • Pariisi-Luxemburg: 1970
  • Tour Itä-Flanderin: 1969, 1970
  • Piiri Flanderin Ardennes: 1969
  • Voittaja toinen vaihe Tour de France 1968
  • 2. sija Fleche Wallonne: 1969

Résultats Tour de France

  • 1968. 51 koko sijoitukset. Voittaja vaiheessa
  • Anna 1970.
  • 1971. 62. vuonna koko sijoitukset

Tulokset Tour Espanjan

  • Anna 1968.
  0   0
Edellinen artikkeli Tarjoutuu Venus
Seuraava artikkeli Polkupyörän jarru

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha