Eric Bloom

Eric Bloom on laulaja, kitaristi ja kosketinsoittaja amerikkalainen. Se on tunnettu siitä, laulaja yhtyeen Blue Öyster Cult.

Rotu

Liitosten Blue Öyster Cult vuonna 1969. Hänen ensimmäinen albumi äänitettiin vuonna 1972 Columbia Records, ja äänestettiin "Best New Band" lehden Creem. Vuonna 1976 bändi saivat ensimmäisinä maailmassa hitti "Reaper" albumilta Agents of Fortune.

Bloom on ollut yksi vakaimmista ryhmittymän jäsenten kautta vuosikymmenten, Buck Dharma, kitaristi.

Hänet kutsuttiin vuonna 1985 osallistua levy Hear n 'tukihanke toteuttamat Ronnie James Dio, Stars laulu, jossa hän jakaa studiossa tunnettu laulajia ajasta kuten Rob Halford, Paul Shortino, Kevin DuBrow Geoff Tate, Don Dokken ja dave Meniketti.

Blue Öyster Cult diskografia

  • Blue Oyster Cult 1972
  • Tyrannian ja Mutation 1973
  • Secret perussopimukset 1974
  • Agents Of Fortune 1976
  • Spectres 1977
  • Peilit 1979
  • Cultösaurus erectus 1980
  • Palo alkuperä on tuntematon 1981
  • Revolution by Night 1983
  • Club Ninja 1986
  • Imaginos 1988
  • Taivas varjelkoon 1998
  • Curse of Hidden Mirror 2001
  0   0
Edellinen artikkeli Rakentava Universalism
Seuraava artikkeli Unified Communications

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha