Elke Winkens

Elke Winkens on Saksan ja Itävallan näyttelijä.

Elämäkerta

Elke Winkens syntynyt vuonna 1970, tytär Alankomaiden ja Saksan insinööri omistettu rakennus häämöttää kehitysmaissa. Hän vietti lapsuutensa Alankomaissa, Belgiassa, Saksassa ja Afrikassa. Jo kuusivuotiaana, hän otti baletti oppitunteja. Kahdeksan vuotta hän alkoi harjoittaa voimistelu ja se oli voimistelija vuoteen 1986. Winkens täytäntöönpano oli myös viisi kertaa Saksan mestari ja kahdesti Euroopan mestari "tanssi karnevaali tansseja." 18-vuotiaana hän muutti Lontooseen ja asui siellä avustusta Lontoon tutkimuskeskuksen. Sitten hän muutti Wieniin vuoteen 1994 asti ja otti laulutunteja, tanssia ja draamaa musiikkiteatterin yliopistossa Wienin.

Läpi esiintymisiä kanssa kabaree ryhmä löysi lehdet Cell-O-Fun ja One, ennen näy televisiossa. Hänen näytön debyytti oli vuonna 1997 elokuva Heroes Tirolissa. Hän sai kuuluisuutta nopeasti laajalle yleisölle Itävallassa. Saksassa se julkaistaan ​​myöhemmin vuonna 2002 tärkein tehtävä komission Rex sarjan.

Elke Winkens osallistui 2008 Itävallan tanssi ohjelma "Star tanssit" ja saapui hänen kumppaninsa Andy Kainz kahdeksanteen ja toiseksi viimeinen kierros.

Filmografia

  • 2007 - Pornorama.
  • 2006 - Afrikka, mon amour.
  • 2006 - Olemme niin vihattu.
  • 2006 - Soko Köln.
  • 2005 - Herra ratkaisemattomia tapauksia Sand.
  • 2005 - Pathologin.
  • 2004 - Hullu Kilpailu 2 - Miksi seinä todella pudonnut.
  • 2002 - Komissaari Rex.
  • 2001 - Mikään kuin ulkopuolella.
  • 2000 - Dolce Vita & amp; Co
  • 2000 - Wien.
  • 2000 - kaunis kuolema.
  • 2000 - nainen, joka rakasti murhaaja.
  • 2000 - kolme petoja.
  • 1999 - Wanted.
  • 1999 - Take Hart.
  • 1999 - Avioero pyörillä.
  • 1999 - Kuka rakastaa kasvaa siivet.
  • 1998 - tutkimus Mädeln.
  • 1998 - Yksi.
  • 1997 - morsiamet.
  • 1997 - Heroes Tirolissa.
  • 1996 - Cell-O-Fun.
  • 1996 - sairas sisaret.

Teatteri

  • 2008 - Wonderful World.
  • 2007 - Honeymoon.
  • 2006/07 - haastattelu.
  • 2005/06 - Odd Couple.
  • 1998 - Paholaisen Yleistä.
  • 1996 - sisaret sairas, levoton.
  • 1996 - Blondel.
  • 1994 - Evita.
  • 1993 - Kulttuuri on super, pidätellen.
  0   0
Edellinen artikkeli Benjamin Apthorp Gould
Seuraava artikkeli Lause

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha