Dorothy Hart

Dorothy J. Hart oli malli ja näyttelijä elokuvan ja television.

Rotu

Syntynyt Clevelandissa, joka alkoi mallina kuin teini-ikäinen. Vaikka pidetään yhtenä parhaista näyttelijöiden ajan, hän usein pyysi elokuva luokan B. suuri vetovoima, vihreät silmät ja punaruskea tukka oli "kumppani" monien Heartthrobs hetken Barry Fitzgerald, Howard Duff, Frank Lovejoy, George Raft ja jopa näyttelijä ja entinen Yhdysvaltain presidentti Ronald Reagan

Saavutettuaan jonkin verran kokemusta Cleveland Play House kumosi uransa laulaa. Hän allekirjoitti kanssa Columbia Pictures vuonna 1946, kuten Hart oli säästänyt tarpeeksi rahaa mennä New Yorkiin, kun hän tietää, että hän oli luetteloon finalistit Cover Girl. Oltuaan kuningatar suihku Flora Stone Mather College of Western Reserve University ja jäsen Kappa Alpha Theta, toimittaja ystäväni esitteli valokuva kilpailuun, joka oli Columbia Pictures, ja tutkimus maksettu matkustaminen.

Elimet alkavat näyttelemisen uransa työskennellyt toimistossa leukakirurgia työkseen ja aikana seuraavan kahden vuoden sai työpaikan mallina ja laskeutui kannet Cosmopolitan, McCall n ja Esquire.

Dorothy Hart oli tunnetaan hänen tukevat roolit elokuvissa ja Amerikan televisiossa. Siinä mielessä se tunnetaan erityisesti roolistaan ​​Howard Duff tyttöystävä 1948 elokuva, Naked Kaupungin.

Vuonna lokakuu 1946 ja kuvaamisen Columbia Pictures Länsi Technicolor George Waggner oli törmätä hänen talossa, koska hän oli diagnosoitu influenssa.

Hänen ensimmäinen suuri elokuva tuli voitettuaan National Tuhkimo Cover Girl Contest 1944, jonka otsikkona Gunfighters vuonna 1947, näytteli Randolph Scott ja Barbara Britton. FIM ammuttiin Painted Desert. Kun Columbia allekirjoittanut alihankintasopimuksen Universalin ja Warner Bros ..

Kolumnisti Hedda Hopper liikkeeseen kesäkuu 1947 esitti väitteen, että näyttelijä ja yhteistyötä perustaja Yhdysvaltain elokuva-akatemia, Mary Pickford, Hart viritetty $ 79,000 kieltäytyä hyväksymästä rooli Siinä menee elokuva Canvas Henry. Pickford sanoi haastattelussa, että hän toivoi olla tuntematon tyttö ja tehdä iso tähti, mutta Hart kieltäytyi että rooli.

Kun asuin New Yorkissa, hänet nimettiin Eleanor Roosevelt National Kaiuttimet Association komitean Yhdistyneiden Kansakuntien vuonna 1959 ja oli tarkkailija Yhdysvaltain kokouksessa yhdistyksen World Federation of YK Genevessä.

Lisäksi toimii vähintään 15 elokuvaa ja kymmeniä televisio-ohjelmia kuin vierailevana artistina, Hart myös ilmestyi kannet kansallisten lehtiä. Myöhemmin hän jätti elokuva uransa väittäen Hollywood-tuotannot tuntui hyvin pinnallinen. Haastattelussa voisin sanoa:

Yksityisyys

Hart oli naimisissa 1954-1965 Pittera Frederick, entinen sotilaallinen pilotti plane pommikone ohjaaja ja koelentäjä. Vuonna 1958 Pittera sai Certificate of Recognition'Por ilmavoimien Yhdysvaltojen, korkein palkinto annetaan siviili työstään kohti Reserve Yhdysvaltain ilmavoimien välillä 1950 ja 1955. Pittera myös toiminut kansainvälinen tuottaja kauppa ja julkinen messuilla New Yorkissa. Hart oli selvinnyt hänen poikansa, Douglas Hart Pittera, taloushallinnon asiantuntijan liiton Sveitsin pankit. Cheryll Douglas ja hänen vaimonsa on kolme lasta, Nicole, Richard ja David. He asuvat Fairfield County, Connecticut. Fruit of avioliitto syntyi hänen ainoa poikansa Douglas Pittera Hart, taloushallinnon asiantuntijan liiton Sveitsin pankit.

Kuolema

Näyttelijä Dorothy Hart kuoli 11. heinäkuuta 2004 hoitokodissa Asheville, uhri Alzheimerin, tauti joka kärsinyt useita vuosia Carolina. Hän oli 82 vuotias.

Filmografia

  • 1952: koronkiskuri
  • 1952: Tarzan, villi raivo
  • 1951: muurien sisällä Folsom Prison
  • 1951: Olin kommunisti FBI
  • 1951: Raton Pass
  • 1950: Ulkopuolella Wall
  • 1949: Undertow.
  • 1949: The Story of Molly X
  • 1949: Calamity Jane ja Sam Bass
  • 1949: erehdys
  • 1948: Countess Monte Cristo
  • 1948: petolintuja.
  • 1948: The Naked kaupunki.
  • 1947: valloitus valtakunta
  • 1947: jumalatar tanssi
  • 1947: Pyssymiehiä

Televisio

  • 1954: I Spy.
  • 1954: Mask.
  • 1954: Neljä tähteä Playhouse.
  • 1953: Mies rikollisuutta vastaan.
  • 1953: Vaara.
  • 1953: Medallion teatteri.
  • 1953: Armstrong Circle Theatre.
  • 1953 Broadway televisio teatteri.
  • 1953: Thriller.
  • 1953: Robert Montgomery Presents.
  0   0
Edellinen artikkeli Friedrich Spee
Seuraava artikkeli Xapian

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha