Denham n Bustard

Kaffir bustard on lintulajin gruiforme ja Otidae perhe asuu Saharan eteläpuolisessa Afrikassa. Se on laji, joka elää avoimessa especios, kuten savannit, niityt, tulvatasanteet ja kentät ovat mukana. Se on enimmäkseen istumista lintu, vaikka sisämaan väestö siirtyä matalammalla talvella. Sen tieteellinen nimi muistetaan Englanti tutkimusmatkailija Dixon Denham.

Kuvaus

Kaffir trappi on suurin suvun Neotis, vaikka se on pienempi kuin Ardeotis jäsentä. Urokset painavat 9 ja 10 kg, ja mittaamalla välillä 100 ja 116 cm: n, kun taas naaraat ovat paljon pienempiä, joiden paino on 3-4 kg, ja mittaamalla välillä 80 ja 87 cm. Selkä on ruskea, tummempi ja enemmän yhtenäinen mies, ja alapuoli ovat valkoiset. Kaulaansa on vaalean harmaa etuosaan ja oranssi takana. Sen pileus on harmaa mustat reunat, ja musta viiva läpi silmän kulmakarvat ja valkoinen lista. Niiden siivet ovat suonikas on ruskea, valkoinen ja musta, enemmän valkoinen miehillä kuin naisilla ja nuorten. Hänen pitkät jalat ovat vaalean keltainen ja sen nokka on kevyt voide.

Urokset turvota hänen kurkkuaan kosiskelu osoittaa eräänlainen ilmapallot valkoisia höyheniä.

Jakelu ja elinympäristö

On kolme alalajia trappi Kaffir, joissa kaikissa on erilliset alueet jakelun. N. d. denhami sijaitsee Lounais Mauritaniassa, Senegalissa ja Gambiassa Itä Ugandassa ja Etiopiassa. N. d. jacksoni on Keniassa, Tansaniassa ja ulottuu etelään Sambia, Botswana ja Zimbabwe, jossa väestö Angolassa ja Kongon demokraattisessa tasavallassa. N. d. stanleyi sijaitsee Etelä-Afrikassa ja Swazimaassa. Kaffir bustard on peltokasvien elinympäristöjä, pääasiassa savanni ja näyttää missä tahansa korkeudessa jopa 3000 m. Elää huomattavan määrän toissijaisia ​​elinympäristöjen arbustibas alueilla, kirkas puita, Fynbos niityt, pellot, olkaluu- kuivia tasankoja.

Käyttäytyminen

Kaffir bustard löytyy yleensä yksin ulkopuolella pesimäaikana, vaikka tilapäisesti kerääntyvät parvissa paikoissa, joissa ruoka on keskittynyt tai muuttoliikkeitä. Muuttoliikkeitä yleensä producien etsivät lähteitä syötteitä ja seuraa kulkua sade. Tämä laji on kaikkiruokainen ja ruokkii monenlaisia ​​elintarvikkeita, kuten hyönteisiä, pieniä käärmeitä, jyrsijät, kanoja ja muita lintuja eri kasveja. Joskus se seuraa sorkka kiinni kovakuoriaisia ​​houkuttelemina niiden jätökset.

Kuten kaikki bustards mies tämän lajin suorittaa kosiskelu näyttö houkutella huomiota naisilla lek sivustoja kutsutaan. Näyttelyn aikana mies nostaa päätään, rintakehän turpoaa ja ottaa käyttöön pyrstösulat katsoa vanhempia, joten äänet taas strutting. Pesimäaikana esiintyy eri vuodenaikoina, on erityisen loputtomiin Itä-Afrikassa. Yleensä se onnistuu sateiden jälkeen. Pesä on matala reikä kaivettiin maahan, jossa naaras munii yhden tai kaksi munaa, jotka hän haudottaa ja yhden vasikan.

Kunto

Se on kärsinyt väestö on vähentynyt useimmissa sen alueella. Maissa kuten Etelä-Afrikka, Kenia ja Nigeria väestön väheneminen on ollut merkittävä. Metsästys on tärkein syy laskuun Sahelin ja Länsi-Afrikassa, mutta itäisen ja eteläisen Afrikan, muuntaminen niittyjen culvivo maa on heidän suurin uhka. Joillakin alueilla ne uhkaavat myös muuntaminen niityt osaksi metsien kaupallista hyödyntämistä varten puutavaran.

  0   0
Edellinen artikkeli Vuori Geocerthia
Seuraava artikkeli Oscar Danilo Rosales

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha