Daniela Ruah

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Elokuu 19, 2016 Oili Alanko D 0 71

Daniela Sofia Korn Ruah on portugali-amerikkalainen näyttelijä tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Agent Kensi Blye on NCIS sarja: Los Angeles.

Alkuvuosina

Ruah syntynyt Bostonissa, ainoa tytär tohtori Carlos Bentes Ruah Mooses ja hänen entinen vaimonsa Catarina LiaAzancot Korn. Se on syntymämerkki hänen oikea silmänsä, tunnetaan Nevus OTA.

Hänen isänsä oli asuinpaikka Otolaryngology yliopistossa Bostonin Tufts University. Kun Ruah oli viisi, hänen isänsä valmistunut asuinpaikkansa, ja perhe palasi Portugaliin, jossa hänen vanhempansa erosivat ja siellä vietti suurimman osan lapsuudestaan.

Ruah aa osallistui Saint Julian School Carcavelos, Lissabonin lähellä. Hänellä oli tutkinto Lontoon Metropolitan yliopistossa.

Ruah puhuu kolmea kieltä sujuvasti, portugali, Englanti ja Espanja.

Daniela ja sulhasensa David Olsen veli hänen toverinsa sarjassa NCIS: Los Angeles, Eric Christian Olsen ilmoitti 16. syyskuuta odottaa ensimmäistä lastaan. Käytössä 30 joulukuu 2013 heidän ensimmäinen poikansa, Iisakin River Ruah Olsen syntynyt.

Rotu

Ruah aloitti toimivat ura portugaliksi saippuaoopperoita, kun hän oli teini-ikäinen. Hänen ensimmäinen roolinsa oli 16-vuotiaana, kun hän koe saippuaooppera Jardins Proibidos ja voitti rooli Sara. Klo 18, hän muutti Lontooseen opiskelemaan London Metropolitan Universityn. Hän palasi Portugaliin jatkaa näyttelemisen uransa. Hän voitti tanssi kilpailun Comigo Dança.

Ruah edustaa Agent Kensi Blye on NCIS: Los Angeles, joka ensi-iltansa 22. syyskuuta, 2009. lähetettävistä joka tiistai klo 21:00 pm paikallista aikaa, kautta CBS.

Palkinnot

Vuonna 2010 Ruah voitti Portugalin Golden Globe-palkinnon "tulokas of the Year". Kesäkuussa 2010 hän oli ehdolla klo Teen Choice Awards.

Filmografia

Elokuvat

  • 2011 - "Sophia" Red Tails
  • 2012 - Uncharted

Lyhyt

  • 2006 - Canaviais
  • 2008 - Blind Confession
  • 2009 - Midnight Passion
  • 2010 - Tu & amp; Eu

Televisio

Portugali:

  • 2000/2001 - Sara Jardins Proibidos, TVI
  • 2001 - Zezinha in Querida Mãe, SIC
  • 2001 - Monica Elsa, Uma Mulher Assim, RTP
  • 2008 - Asia Rita da Vida, TVI

Yhdysvallat:

  • 2009-läsnä - Agent Kensi Blye on NCIS: Los Angeles, yhdessä Eric Christian Olsen, Chris O'Donnell ja LL Cool J
  • 2011 - Agentti Kensi Blye vuonna jakson Hawaii Five-0 täyttää NCIS: Los Angeles
  0   0
Edellinen artikkeli Lisa Edelstein
Seuraava artikkeli Gualicho

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha