Capella de Ministrers

Capella de Ministrers on ryhmä perustettiin vuonna 1987 Valenciassa sen johtaja, Valencian musiikkitieteilijä Carles Magraner. Capella de Ministrers on omistettu ensisijaisesti tulkinta espanjalaista musiikkia ennen 1800 käyttämällä luotettavia perusteita joka kerta ja historiallisten soittimien tulkinta. He ovat konsertoinut koko Espanjan ja osallistunut useisiin kansainvälisiin festivaaleilla, palkittiin lehdistön, kuten Goldberg Magazine, CD Kompakti, Ohjelmisto, Diapason, Scherzo, jne

Diskografia

Alkuperäinen albumit

  • 1989 - barokkimusiikin Valencian. CD 526 EGT. AVI 8025.
  • 1990 - Duc Cançoner Calabria. CD 536 EGT. AVI 8017
  • 1991 - Matías Navarro. Vain laulettu, kaksi ja kolme ääniä välineitä. CD 579 EGT. AVI 8023
  • 1993 - Colonial Espanja. Lukkari ja Liman katedraali. CD 631 EGT. AVI 8018
  • 1994 - Antonio literes: Elements. CD 649 EGT. AVI Licanus 8019. CDM 0617
  • 1996 - Vicente Martin y Soler: La Madrilena. Madrid 1778. Licanus CDM 0410.
  • 1997 - Joan Brudieu: Cant d'rakkaus. CD 708 EGT. AVI 8024
  • 1997 - Cançoner Gandia. EGT 695.
  • 1999 - Antonio Teodoro Ortells: Oratorio Sacro. AVI naiivi Licanus 8015. CDM 0306.
  • 1999 - Alfons Magnanimous. Maallinen musiikki Aragonian tuomioistuimen Napolissa. CD 765 EGT. AVI Ibérica AUVIDIS 8022.
  • 1999 - Pyhä puhetaito Passion of Christ. CDM 0305.
  • 1999 - Antoni Lliteras: Jupiter ja Danae. Blau CD 190.
  • 2001 - Plaser ja gasajo. Tuomioistuin musiikkia aika Aleksanteri VI. AVI Ibérica AUVIDIS 8027.
  • 2001 - Se ei ole koskaan ollut suurempi rangaistus. Uskonnollinen musiikki ympäri Aleksanteri VI. Yhdessä Cor de la Generalitat Valenciana. AVI Ibérica AUVIDIS 8026.
  • 2001 - Henkinen konsertti. Naiivi AVI 8029.
  • 2001 - Trobadors. Kohtelias rakkaus keskiajalla. AVI Iberica AUVIDIS Licanus 8016. CDM 0308.
  • 2002 - Llibre Vermell, contrafactum Morella. Lauluja ja tansseja neljästoista luvulla. Licanus CDM 0201.
  • 2002 - Signum Iudicii. Licanus CDM 0203.
  • 2003 - Lamento di Tristano. Keskiaikainen Stampede, tansseja ja instrumentaalimusiikkia keskiajalla. Licanus CDM 0307.
  • 2003 - Mystery Play - Vespra. Yhdessä Cor de la Generalitat Valenciana. Licanus CDM 0304.
  • 2003 - Il Barbaro Dolore. Espanjan aarioita ja kantaatteja kahdeksastoista-luvulla. Licanus CDM 0305.
  • 2004 - Laulu palatsi. Licanus CDM 0409.
  • 2004 - Mystery Play - La Festa. Yhdessä Cor de la Generalitat Valenciana. Licanus CDM 0411.
  • 2005 - La Harpe Melodie. Musiikki aika Benedictus XIII, paavi Luna. Teoksia codices Chantilly, Apt, Ivrea, Barcelonassa ja Valenciassa. Licanus CDM 0512.
  • 2005 - Joulu Renaissance. CDM Licanus 0513. Se sisältää biisejä jo tallennettu levylle: Iudicii Cançoner Signum ja Duc de Calabria.
  • 2006 - Omistan alle Dame. Licanus CDM 0614
  • 2006 - Tomas Luis de Victoria: Requiem. Yhdessä Cor de la Generalitat Valenciana. Licanus CDM 0615
  • 2007 - Spagna. Espanjan tanssit renessanssin. Licanus CDM 0718.
  • 2007 - John Dowland: Seitsemän Lachrimae tai Teares. Licanus CDM 0721.
  • 2007 - Battle Imperial. Musiikki aikaan taistelun Almansa. Licanus CDM 0720.
  • 2008 - Angelica Musiikki. Keskiaikainen Marian ohjelmistoon. Yhdessä Cor de la Generalitat Valenciana. PMV004 Valencian Institute of Music.
  • 2008 - kunniajäseniä Virginis. L'Ars Antiqua D'Aragó Crown. Licanus CDM 0822.
  • 2008 - Amors ja väsynyt. Trobadors Crown Aragonian. Licanus CDM 0823.
  • 2008 - Al-Hadiqat Al-Adai'a. Musiikki ja andalusialainen runoutta Valencia DEL-arvoja s. XII-XIII. Licanus CDM 0824.
  • 2008 - Vox Feminae. Codex Las Huelgas. Licanus CDM 0826.
  • 2009 - Fantasiant, Musiikki ja runous kohti Ausiàs maaliskuuta. Licanus CDM 0927.
  • 2010 - Moresca. Romansseja ja balladeja välillä maurien ja kristittyjen. Licanus CDM 1028
  • 2010 - Els viatges of Tirant lo Blanch. Licanus CDM 1029
  • 2011 - Canticum Nativitatis Domini, Tomas Luis de Victoria. Licanus CDM 1130
  • 2012 - Batailla in Spagnol. Arrow salaatteja ja Cárceres CDM 1231
  • 2013 - La Cité des Dames. Musiikki ja naisten keskiajalla. Kirja levy kahdella CD. CDM 1333
  • 2014 - Musiikki Suljettu. Suullinen perintö Sephardic diasporan. Yhdessä Mara Aranda. CDM 1435

Kokoelmalevyt ja laatikot kirjaa

  • 1998-1910 Anys. EGT 741 CD
  • 2003-15 Anys. Licanus CDM 0202.
  • 2006 - Borgia. Uskonnollinen musiikki ympäri Aleksanteri VI. Se on kokoelma kappaleita levyt: Plaser ja gasajo ja ei koskaan suurempi rangaistus.
  • 2007 - Tempus Fugit. 20 vuotta Capellan de Ministrers. Licanus CDM 0719.
  • 2008 - Musiikki Temps de Jaume I Licanus Cup 0825 .. Se on kirja-levyn tallenteet mukaan lukien:
    • 2008 - kunniajäseniä Virginis. L'Ars Antiqua D'Aragó Crown.
    • 2008 - Amors ja väsynyt. Trobadors Crown Aragonian.
    • 2008 - Al-Hadiqat Al-Adai'a. Musiikki ja andalusialainen runoutta Valencia DEL-arvoja s. XII-XIII.
  • 2012 - cicle elämän. 25 vuotta Capella de Ministrers. CDM 1232
  • 2014 - El Greco. Musiikillinen matka Domenicos Teotocopóulos. CDM 1434
  0   0
Edellinen artikkeli Imaginary olento
Seuraava artikkeli Ioni

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha