Bubo bubo

Pöllö on lintulajeja Strigidae perheen estrigiforme. Se on suuri Raptor, jakeluun Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa. Se on yleisempää Koillis-Euroopassa, mutta myös alueella Välimeren, kuten Iberian niemimaan. Sen tieteellinen nimi juontuu onomatopoeia ja sen lähettämän äänen, ja keskiajalta lähtien tunnettiin Bubo sisään Bestiary.

Koska sen mahtavuus ja sen helppo vankeudessa kasvattamista on käytetty usein taiteen haukkametsästys.

Alalaji

Kanssa laaja valikoima pöllöt, eri kirjoittajat ovat raportoineet jopa 20 alalajiin perustuu väri höyhenpeite ja koko. Euroopassa ne ovat tutkineet puhelut ääni ja DNA erottaa alalajeja, kun taas Aasiassa se ei harjoita minkäänlaista vertailevan tutkimuksen. Vuonna 2007 farao Huuhkaja alalajia Bubo Bubo bubo bengalensis ja kaksi omaa lajia Bubo Bubo bengalensis ascalaphus ja erotettiin. Pienin alalaji Bubo bubo Nikolskii, aavikot Iranin ja Afganistanin.

Elinympäristö

Pöllö löytyy monia elinympäristöjen puoliaavikon alueilla, lauhkean metsät, arot ja jopa tundraa. Vaikka ihmisen toiminnasta painetta puolen vuosisadan alensi sen populaatiot, jotka taka vievät vain kaikkein saavuttamattomissa vuoristoalueilla, se on tällä hetkellä prosessissa erittäin merkittävää elpymistä takaisin paljon niiden jakelun alueilla. Se pesii lähinnä kalliot, sijaitsee välillä merenpinnan yli 2000 metrin korkeudessa. Voit myös käyttää vanhoja pesiä muiden petolintujen, kuten hiirihaukka tai kanahaukka. Ja jopa tietyillä alueilla, joissa tiheys alueellisen paria on erittäin korkea, voit päästä pesimään suoraan maahan.

Ne ovat hyvin alueellisia eläimiä. Useat merkinantojärjestelmien käytetään merkitsemään niiden alueella ja ilmoitettava niiden ammatti, kuten alueellinen kappaleita innkeepers tai merkintä kiviä ulostetta. Alueellinen koko kunkin parin vaihtelee suuresti riippuen lähinnä saatavuudesta saalista tiheys naapurimaiden paria ja kiertonopeus alueellisen yksilöitä.

Kuvaus

Se mittaa 29-73 cm korkea ja 1,38-1,7 m siipien kärkiväli. Niiden paino vaihtelee 1,5-4 kg. Tämä tekee siitä suurimman yöllisen petolintu. sivuilla pää, V-muotoinen linja silmien välissä, kalpea vatsa ja lista ja kirjava tumma takaisin ja valotäplien on ominaista sen kaksi osaa höyheniä. Uros on höyhenet "korvat" pörrössä enemmän kuin naisten.

Niiden lento on suora, voimakas ja usein luisto. Hänen äänensä on syvä ulvoa, oo uu-tyyppi, jonka voi kuulla jopa 2 km. Jokaisella yksilöllä on erityinen ulvoa, jotta ne voidaan yksilöllisesti tunnistaa hänen äänensä. Se tuottaa myös voimakas kettu haukku hälytyksen tyyppi.

Noin 80% yksilöiden eivät pääse ensimmäisen elinvuoden. Ne, jotka kulkevat tässä kriittisessä vaiheessa, voivat elää jopa 20 vuotta, vaikka ei ole konkreettisia tietoja. Vankeudessa on ollut tapauksia henkilöistä, jotka ovat saavuttaneet 60 vuotta.

Kopiointi

Molemmat sukupuolet elävät yleensä yksin ja eivät tule yhdessä saakka seurustelun saapumista. Kun he löytävät otolliseen sivusto, osoittaa kaivaa pieni reikä maahan ja säteilevät useita ominaisuuksia kutsutaan.

Sen pesä on ontelo verhoiltu arkut puiden tai kallioita. Sarjaa 2-6 munaa kerran vuodessa, yleensä talvella tai aikaisin keväällä. Ne ovat hyvin herkkiä ympäristön, ja jos heillä on tarpeeksi tilaa tai elintarvikkeiden ja käyttöönotto saattaa viivästyä huomattavasti. Naaras hautoo munia, kun mies saa ruokaa. Jälkeen 36 päivää munat kuoriutuvat. Kanat ovat osittain nidícolas, on valkoinen alas, että muutosta ruskehtava alas välillä 10-12 päivä. Vaikka tehtävä ruokinta ja hoito kanojen käyttävät enimmäkseen naisten, mies tänä aikana aktiivisesti mukana.

Kolmen viikon ikäisiä he pystyvät jo ruokinta ja niellä yksin. Kaksi kuukautta alkavat lentää, mutta vain muutaman metrin, ja 4 kuukautta jo hapsuiset. Tässä vaiheessa ne ovat alttiita saalistajat, mutta niiden höyhenpeite auttaa heitä sulautumaan oksat. Loppusyksystä, nuoriso karkotetaan alueelta aikuisten, ja alkaa sen nuorten hajaantuminen kaudella, jonka aikana ne siirtyvät etsimään uuden tyhjillään alueella. Etäisyys nuorten joutuminen tämä laji on erittäin vaihteleva väestön eurooppalainen keskus kuvattu siirtymät jopa 400 km, kun taas Etelä-Espanjassa, jossa saalis on runsaasti, keskimääräinen etäisyys on enintään 50 km. Espanjassa he voivat saavuttaa sukukypsyyden ensimmäisen elinvuoden.

Ruokinta

Se on kärki saalistaja löytyy yksi korkeimmista kohdista elintarvikeketjun. Niiden ruokavalio koostuu pienistä jyrsijät, kanit, jänikset, oravat, rotat, kyyhkyset, mustarastaat, ja siilit. On jopa voitava kerätä vasat 10 kg. Harvemmin metsästää sammakoita, iso hyönteisiä ja kaloja. Preda jopa muihin lihansyöjiä kuten kettuja ja muiden lajien pöllöt ja petolinnut.

Normaalisti he metsästävät yöllä, mieluummin aukiot metsät. Räpyttely sen siivet on hyvin hiljainen, ja liitetty pimeänäkö ja hänen kuulo näön, poikkeuksellisen ominaisuudet metsästykseen.

  0   0
Edellinen artikkeli Armand Guillaumin
Seuraava artikkeli Milton Juica

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha