Bill van Dijk

Edsger Willem van Dijk on hollantilainen laulaja ja näyttelijä.

Rotu

Dijk on osallistunut useisiin musiikkituotteissa, sarja ja elokuvia, Alankomaissa. Se on myös ääniä lasten sarja Sesamstraat, hollanninkielinen versio Sesame Street.

On kuuluisa tulkinta Het Wilhelmus joka pelataan lukemattomia kertoja jalkapallostadioneilla.

Eurovision

24. helmikuuta 1982 hän osallistui valinnassa pidetään Scheveningenin valita edustaja Euroviisuissa. Siellä valittiin voittajaksi kahta muuta partipantes. Hän osallistui Eurovision laulukilpailussa 1982 järjestetään Harrogate, Iso-Britannia 24. huhtikuuta kappaleella "Jij en ik", jossa sanoitukset Liselore Gerritsen, musiikkia Dick Bakker ja Peter Schön järjestelyjä. Se recebió vain 8 pistettä ja sijoittui 16. sijalla ulos 18 maassa.

Filmografia

Sarja

  • 1976 Sesamstraat
  • Kaksintaistelu 1979 diepte
  • 1987 POMPY of Robodoll
  • 1991 Alfred J. Kwak
  • 1991-1992 Spijkerhoek
  • Goede tijden 1990-1992, slechte tijden
  • 2005 Koefnoen
  • 2007 Van Speijk

Elokuvat

  • 1971 Daniel
  • 1971 Blue Movie
  • 1979 Een jij vuonna Kannibaal als ik
  • 1980 Lieve jongens
  • Hoge hakken 1981, echte liefde
  • 1985 Maria Magdalena
  • 1985 POMPY of Robodoll
  • 2002 Billy huono
  • 2010 De grote Stad
  0   0
Edellinen artikkeli Italian Straw Hat
Seuraava artikkeli Alfonso Corona del Rosal

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha