Anita Almada

Anita Almada oli koominen näyttelijä elokuva, teatteri ja Uruguayn televisio. Se oli sisar suosittu capocómico Enrique Almada. Kuten hänen veljensä, hänen näyttelijänuransa vei hänet ylittämään molemmin puolin Rio de la Platan, suunnata Uruguayssa ja Argentiinassa.

Rotu

Almada oli johtava näyttelijä tärkeä uran taidemaailmassa. Valkokankaalla hän esiintyi joitakin elokuvia rinnalla lukuja kuten Alberto Olmedo, Jorge Porcel, Javier Portales, Haydee Padilla, Jorge Barreiro, Adolfo Garcia Grau, Mariquita Gallegos, mm.

Radio kuului Radio Splendid henkilöstön joka integroi hitti sijoiltaan Magazine.

Filmografia

  • 1962: sijoiltaan Mar del Plata
  • 1973: Knights of the pyöreä sänky
  • 1973: lääkärit mieluummin alasti
  • 1979: Ladies Custodio

Televisio

  • 1962: Telecataplum
  • 1967: sijoiltaan Magazine
  • 1970: Lauantai Ihmiset
  • 1970/1971: Jaujarana
  • 1971: Tämä nainen on minun
  • 1972: Suuri Inn Championship
  • 1972: sotilas Chamamé
  • 1973: Almorfando La Chona
  • 1976: Caras y Caretas
  • 1984 - 1987: Hiperhumor
  • 1987: Sunnuntaisin hartsit Golo ...
  • 1981/1987: Ei pelaa painike Javier Alberto Olmedo ja Portales.
  0   0

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha